NHL:ssä tapahtuu, 1. syyskuuta: Malone ja Ovetshkin sopimuksiin

NHL / Uutinen
Tähän uutiseen on koottu NHL:n tuoreita sopimusuutisia sekä pelaajasiirtoja syyskuun 1. päivältä (uusimmat ylhäällä). Uutista päivitetään sitä mukaa, kun uusia sopimuksia tai kauppoja tehdään.

Pittsburgh Penguins on tehnyt jatkosopimuksen kauden 2003-04 parhaisiin tulokkaisiin lukeutuneen Ryan Malonen kanssa. Tulokaskaudellaan Malonen tehot olivat 22+21=43, jotka oikeuttivat Penguinsin sisäisessä pistepörssissä kolmanteen sijaan. Malone on Penguinsin oma varaus vuodelta 1999. Työsulun aikana Malone edusti Suomessa Espoon Bluesia, Italiassa Ritten Renonia ja Sveitsissä Ambri-Biottaa.

Ovetshkinille tulokassopimus

Washington Capitals on saanut sorvattua tulokassopimuksen laitahyökkääjä Aleksandr Ovetshkinin kanssa. Sopimus kattaa seuraavat kolme kautta. Sopimuksen arvoa ei julkistettu. Ovetshkin on vuoden 2004 varaustilaisuuden ensimmäinen valinta.

Ovetshkin pelasi viime kaudella Venäjän pääsarjan Moskovan Dinamossa. Venäläislahjakkuus esiintyi Dinamon riveissä ainoastaan 37 ottelussa loukkaantumisten ja erinäisten turnausten vuoksi. Silti nuorukaisen 13 maalia ja 14 syöttöpistettä olivat joukkueen parhaimmistoa. Pudotuspeleissä 20-vuotias Ovetshkin tehtaili 10 ottelussa kaksi maalia ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Lisäksi Capitals on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen puolustaja Jeff Schultzin kanssa. Myös Shultz on Capitalsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2004. Kanadalaispuolustaja on tahkonnut kolme viimeisintä kautta WHL:n Calgary Hitmenin takalinjoilla.

Panthers-maalille syvyyttä

Florida Panthers on tehnyt sopimuksen maalivahti Phil Osaerin kanssa. Osaer torjui viime kaudella kiekkoja sekä ECHL:n Texas Wildcattersissa että AHL:n San Antonio Rampagessa. Osaer on alunperin St. Louis Bluesin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 1999.

NHL:ssä tapahtui 31. elokuuta

» Lähetä palautetta toimitukselle