TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

NHL:ssä sorvataan sopimuksia: Grattonkin jatkaa Floridassa

NHL / Uutinen
NHL:n siirtorajan lähestyessä NHL-joukkueet yrittävät saada aikaan jatkosopimuksia. Erityisesti parhaassa peli-iässä olevien runkopelaajien kanssa yritetään päästä sopuun. Myös vapaiden pelaajien ja varattujen lupausten kanssa neuvotellaan. Tähän uutiseen kootaan siirtorajan kynnyksellä sorvattuja sopimuksia.
suomalaisuutinen

Olli Jokinenkin jatkaa Floridassa
[lue lisää]

Florida Panthers on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen isokokoisen hyökkääjän Chris Grattonin kanssa. Gratton herätti kiinnostusta muissa NHL-seuroissa ennen jatkosopimustaan, sillä hänestä olisi tullut hyvä vuokrapelaaja pudotuspelijoukkueeseen.

Kokenut Gratton on päässyt hyvään vauhtiin Floridassa vaikean alkukauden jälkeen. Hän on tällä hetkellä joukkueen neljänneksi paras pistemies, ja on ollut viime pelit liigan tehokkaimpia pelaajia.

Morris ja Reinprecht sopuun Phoenixin kanssa

Phoenix Coyotes on tehnyt sopimuksen puolustaja Derek Morrisin kanssa. Kolmen vuoden kontrahti Morrisin kanssa kustantaa Phoenixille 11.75 miljoonaa taalaa. Näin Morris saatiin pois markkinoilta, ja huhut uudesta osoitteesta vaikenivat. 27-vuotias Morris on pelannut aiemmin myös Calgaryssa ja Coloradossa.

Lisäksi Coyotes ja hyökkääjä Steven Reinprecht ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosta. Reinprecht jatkaa Phoenixissa kolme vuotta ja tienaa 6 miljoonaa taalaa. 29-vuotias Reinprecht tunnetaan monikäyttöisenä ja luotettavana yleishyökkääjänä.

Brad Nortonille NHL-sopimus

SM-liigassakin näyttäytymässä käynyt puolustaja Brad Norton on solminut yhden vuoden ja kahden suunnan sopimuksen Ottawa Senatorsin kanssa. Norton on pelannut 111 NHL-peliä Floridassa, Los Angelesissa ja Washingtonissa. Toistaiseksi hän jatkaa pelejään Ottawan farmiseurassa Binghamtonissa.

Anaheim sopimukseen huippulupauksen kanssa

Mighty Ducks of Anaheim on solminut kolmen vuoden sopimuksen lupaavan hyökkääjän Bobby Ryanin, 18, kanssa. Ryan edusti Yhdysvaltoja tämän vuotisissa nuorten MM-kisoissa.

- Bobby Ryan on mielenkiintoinen nuori hyökkääjä, ja on hienoa saada hänet vahvistamaan laadukasta nuorisokaartiamme. Hän on hyvä yhdistelmä kokoa ja taitoa, kommentoi Anaheimin General Manager Brian Burke.

Ryan on tehnyt tällä kaudella OHL:ssa Owen Soundin riveissä 55 ottelussa tehot 30+62. Hänet varattiin viime kesänä Anaheimin toimesta koko draftin toisena pelaajana, heti Penguins-tähti Sidney Crosbyn jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle