NHL:ssä pari pientä kauppaa

NHL / Uutinen
Muutama pieniluontoinen pelaajasiirto tehtiin viime yönä NHL:ssä. Kauppojen arvo on varsin marginaalinen koska kaupatut pelaajat ovat tunnettuja kiertolaisia.

Los Angelesin sentteri Randy Robitaille siirtyi Waiver-listalta Pittsburghiin. Pittsburgh on Robitaillen neljäs NHL-seura. Aikaisemmin Robitaille on pelannut Bostonissa, Nashvillessa ja Los Angelesissa. Suurimman osan NHL-urastaan Robitaille on kuluttanut kuitenkin farmiseurojen puolella.

Phoenix ja Minnesota vaihtoivat pelaajia. Minnesotaan siirtyi puolustaja David Cullen ja Phoenixiin matkasi Sebastien Bordeleau. Cullen on Phoenixin oma löytö Mainen yliopistosta ja on pelannut NHL:ssä vasta 16 ottelua ilman suurempia mainetekoja. Bordeleau on taitava ja nopea sentteri joka on kiertänyt NHL:ää laidasta toiseen. Montrealin varaama Bordeleau on pelannut Montrealissa, Nashvillessa, Minnesotassa ja on ollut myös St.Louisin listoilla kuitenkaan pelaamatta yhtään ottelua Bluesissa. Parhaalla kaudellaan 98-99 Bordeleau pelasi Nashvillessa 72 ottelua ja teki 40 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle