NHL:n tähdistöottelun kapteeni vaihtaa maisemaa

NHL / Uutinen
Canadiens on jo seitsemäs NHL-seura 33-vuotiaalle John Scottille.
Kuva © Getty Images
Tyynenmeren divisioonan tähdistöjoukkueen kapteeniksi valittu John Scott siirtyy Stefan Elliottin kanssa Montreal Canadiensin paitaan. Vaihdossa Arizonaan matkaa puolustaja Jarred Tinordi.

Jarred Tinordi on Montreal Canadiensin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2010. Tällä kaudella nuori 23-vuotias puolustaja on pelannut vain kolme NHL-ottelua ilman tehopisteitä. Canadiensin farmijoukkue St. Johns IceCapsissa Tinordi on pelannut kuusi ottelua, joissa on kerännyt kaksi syöttöpistettä.

Kovanaama John Scott ehti pelata Arizona Coyotesin paidassa 11 ottelua, joissa hän keräsi yhden syöttöpisteen. Suurimman osan kaudesta häntä on pompoteltu siirtolistan kautta farmiin ja takaisin ylös. 

Stefan Elliott siirtyi syksyllä aavikolle Colorado Avalanchesta vaihdossa Brandon Gormleyyn. 24-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella 19 NHL-ottelua tehoin 2+4. 

Korjaus: Nashville Predators liittyi kauppaan kolmanneksi osapuoleksi. Elliott matkasi Nashvilleen vaihdossa Victor Bartleyyn. Bartley ja Scott siirtyivät Montrealiin vaihdossa Tinordiin sekä Stefan Fournieriin.

» Lähetä palautetta toimitukselle