NHL:n siirtoruletti kävi kuumana

NHL / Uutinen
NHL:n siirtojen takaraja umpeutui eilen illalla Suomen aikaa kello 22.00. Lukuisia pelaajia kaupattiin uusiin osotteisiin, kun pudotuspeleihin valmistuvat joukkueet tekivät kilpavarusteluaan. Monet joukkueet, jotka ovat jo menettäneet toivonsa kevään huipennuksen suhteen, satsasivat tulevaisuuteen.

Muutamia kauppoja siirtorajan loppumetreillä

Puolustaja David Hale siirtyi Calgary Flamesiin New Jerseystä. Isokokoinen ja fyysinen peruspuolustaja pelasi ensimmäisen täyden kautensa Devilsissä kaudella 2003-2004. Devils lähetti kaupassa myös ensi kesän draftin viidennen kierroksen varausoikeuden Calgarylle. Flames sen sijaan lähetti vastineeksi kolmannen kierroksen varausoikeuden ensi kesän draftissa.

Colorado Avalanche luopui Brad Maystä mutta hankki tilalle saman tien kovuutta Scott Parkerin muodossa. Kovanyrkkinen Parker siirtyy Avalancheen San Josesta. Toiseen suuntaan kaupassa matkaa vuoden 2008 kuudennen kierroksen varausvuoro.

36-vuotias puolustaja Jamie Heward siirtyi Washingtonista Los Angelesiin vaihdossa vuoden 2008 viidennen kierroksen varausvuoroon. Heward on kaukaloiden kiertolainen, jolla on kokemusta myös Sveitsin liigasta.

New York Rangersissa kautensa aloittanut isokokoinen Jason Ward treidattiin jo toisen kerran tällä kaudella. Tällä kertaa mies matkaa Los Angelesista Tampa Bayhyn vaihdossa ensi kesän viidennen kierroksen varausvuoroon.

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä puolustaja Joel Kwiatkowski siirtyi Pittsburghiin kaupassa, jossa Florida Panthers sai vuoden 2007 neljännen kierroksen varausvuoron. Kwiatkowski on Dallas Starsin varaus vuodelta 1996. Mies teki viime kaudella pantteripaidassa 12 tehopistettä 73 ottelussa. Tällä kaudella otteluita on kertynyt 41.

Buffalo Sabres hankki pois lähteneen Martin Bironin tilalle maalivahdin Columbuksesta. Pasi Nurmistakin vastaan tapellut Ty Conklin siirtyy Buffaloon vaihdossa vuoden 2007 viidennen kierroksen varausvuoroon.

Anaheim ja Tampa Bay olivat siirtorajan umpeutumisen loppumetreillä vielä kaupoilla. Seurat vaihtoivat puolustajia päikseen, kun Joe Rullier siirtyi Lightningiin ja Doug O`Brien sen sijaan ankkoihin.

Maalivahti Nolan Schaefer sen sijaan siirtyi Sidney Crosbyn tähdittämään Pittsburgh Penguinsiin. San Jose sai kaupassa vuoden 2007 seitsemännen kierroksen varausvuoron.

Buffalolle suomalaisosaamista peräpäähän

Mikko Lehtonen kaupattiin Nashvillestä itäisen konferenssin huippujoukkue Buffalo Sabresiin. Vaihdossa Predators saa vuoden 2007 neljännen kierroksen varausvuoron. Kärpissä viime keväänä pronssia voittanut Lehtonen on pelannut tulokaskaudellaan 15 ottelua Nashvillen paidassa tehden niissä tehot 1+2=3.

Aleksejev Chicagoon

Chicago Blackhawks ja Tampa Bay Lightning tekivät siirtorajan viimehetkillä vaihtokaupan, jossa Blackhawks saa laitahyökkääjä Nikita Aleksejevin. Lightningiin puolestaan matkaavat laitahyökkääjä Karl Stewart ja kuudennen kierroksen varausvuoro vuoden 2007 varaustilaisuuteen.

Stars-puolustukseen ruotsalaista jämäkkyyttä

Dallas Stars on hankkinut pudotuspelejä ajatellen jämäkkyyttä puolustukseen Mattias Norströmin muodossa. Los Angelesista Starsiin matkaavat myös Konstantin Pushkarev ja kaksi myöhäisempää varausoikeutta ensi kesän varaustilaisuuteen.

Los Angeles saa kaupassa entisen puolustajansa Jaroslav Modryn, puolustaja Johan Franssonin, kesän 2008 ensimmäisen kierroksen varausoikeuden sekä ensi kesän toisen ja kolmannen kierroksen varaukset.

Norstrom on kovaa pelaava peruspuolustaja, joka on toiminut myös Kingsien kapteenina. Entinen All-Stars -puolustaja Modry ei ole sen sijaan noussut Dallasissa niin suureen rooliin, kuin häntä kauden alussa kaavailtiin.

Boston ja St.Louis kaupoilla

Boston Bruinsin riveissä viimeiset kaksi kautta kiekkoillut hyökkääjä Brad Boyes kaupattiin St.Louisiin. Vaihdossa Bruins sai puolustaja Dennis Widemanin. Boyes oli viime kaudella yksi Bruinsin parhaita pistemiehiä 69 pisteellään, mutta tämä kausi on ollut 24-vuotiaalle keskushyökkääjälle vaikeampi. Boyes on tehnyt pelaamissaan 62 ottelussa vain 34 pistettä.

Wideman, 23, on Boyesin lailla pelannut NHL:ssä vasta kaksi kautta. Junioritasolla ja AHL:ssä tehokas ylivoimaspesialisti on pelannut tällä kaudella 55 ottelua ja tehnyt näissä 5 maalia ja 22 pistettä.

Öljyikoni Smyth Long Islandille

Edmonton Oilersin manageri Kevin Lowe kaatoi faniensa niskaan kylmää vettä kauppaamalla seuraikoni Ryan Smythin itäisen konferenssin New York Islandersiin. Vaihdossa Edmontoniin matkaa hyökkääjät Ryan O`Marra, Robert Nilsson sekä ensi kesän ykköskierroksen varausoikeus.

Koko NHL-uransa Edmontonia edustanut Smyth on tehnyt tällä kaudella 53 ottelussa 53 pistettä. Urallaan 770 NHL-ottelua pelannut taistelija teki piste-ennätyksensä kaudella 2000-2001, tuolloin tehoja kertyi 31+39=70.

Edmontoniin matkaava tulokashyökkääjä Robert Nilsson on tehnyt Islanders-paidassa tällä kaudella 53 ottelussa 20 tehopistettä. Mies on ruotsalaislegenda Kent Nilssonin poika.

Dupuis`n lyhyt visiitti Manhattanilla päättyi

New York Rangersin riveissä viimeiset viikot pelannut Pascal Dupuis siirtyi Atlantaan. Minnesota Wildin riveissä kauden aloittanut laitahyökkääjä ehti pelata New Yorkissa vain kuusi ottelua. Rangers sai kaupassa nuoren hyökkääjälupauksen Alex Bourretin ja kolmannen kierroksen varausvuoron.

Dupuis, 27, on pelannut 340 ottelua NHL:ssä ja tehnyt näissä 68 maalia ja 142 pistettä.

Zubrus siirtyi Buffaloon

Buffalo Sabres hankki vielä hetki ennen siirtorajan umpeutumista vahvistuksen Washingtonista. Dainius Zubrus matkaa 25-vuotiaan AHL-puolustaja Timo Helblingin kanssa Buffaloon. Capitals saa kaupassa hyökkääjä Jiri Novotnyn sekä ensi kesän varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Isokokoinen Zubrus pelaa yhdeksättä kauttaan NHL:ssä. Hän on tehtaillut tällä kaudella 60 ottelussa 52 tehopistettä. NHL:n työsulun jälkeen peliään parantanut liettualainen teki viime kaudella piste-ennätyksensä (23+34=57) Washingtonissa.

Perreault palasi Torontoon

Phoenix Coyotes kauppasi NHL:n parhaimpiin aloittajiin kuuluvan Yanic Perreault'n Torontoon yhdessä viidennen kierroksen varausvuoron kanssa. Phoenix sai kaupassa 23-vuotiaan ja ensimmäistä NHL-kauttaan pelaavan puolustajan Brendan Bellin ja Maple Leafsin toisen kierroksen varausvuoron vuodelle 2008.

Perreault, 35, varattiin alunperin NHL:ään juuri Maple Leafsin toimesta kolmannella kierroksella 1991. Hän debytoi NHL:ssä kaudella 1993-94 Leafsin riveissä, mutta seuraksi vaihtui Los Angeles jo seuraavana vuonna. Torontoon Perreault palasi uudemman kerran keväällä 1999. Toronton vuosien jälkeen ura jatkui vapaana agenttina Montrealin, Nashvillen ja viimeksi Phoenixin riveissä. Perreault on pelannut 789 NHL-ottelua ja tehnyt näissä 236 maalia ja 497 pistettä.

Bertuzzi Motor Cityyn

Isokokoinen tähtihyökkääjä Todd Bertuzzi on kaupattu Detroit Red Wingsiin. Loukkaantumisista kärsinyt kanadalainen on pelannut vain muutaman ottelun Floridassa tällä kaudella. Laajasti otsikoissa taannoisen Steve Moore-tapauksen vuoksi ollut Bertuzzi kaupattiin kauden alla Floridaan Vancouverista.

Floridan Bertuzzista saama korvaus ilmoitetaan myöhemmin.

Ankoille kovuutta

Anaheim on hankkinut kovuutta Brad Mayn muodossa. 35-vuotias kovanyrkkinen konkari siirtyy Coloradosta ankkapaitaan vaihdossa maalivahti Michael Walliin. Tappelijana mainetta niittänyt May on pelannut NHL:ssä urallaan 14 kautta keräten siinä ajassa 275 pistettä ja peräti 2027 jäähyminuuttia. Tällä kaudella otteluita on kertynyt vasta 10.

Saprykinistä Senator

Phoenix Coyotes jatkoi myyntilinjalla ja kauppasi venäläishyökkääjä Oleg Saprykinin Ottawaan yhdessä seitsemännen kierroksen varausvuoron kanssa. Senators antoi kaupassa toisen kierroksen varausvuoron.

Saprykin on pelannut tällä kaudella 59 ottelua ja tehnyt näissä 14 maalia ja 34 pistettä. Hän on rikkonut tällä kaudella aiemmat ennätyksensä niin maaleissa, syöttöissä kuin pisteiden määrässäkin. NHL-otteluita 26-vuotiaalle Saprykinille on merkattu 313 ja hän on tehnyt näissä 54 maalia ja 135 pistettä.

Rangers ja Bruins vaihtoivat puolustajia

NY Rangers ja Boston Bruins ovat vaihtaneet puolustajia. Viime keväänä Stanley Cupin voittoa juhlinut Aaron Ward siirtyy Bostoniin ja Manhattanille vaihdossa matkaa Paul Mara.

34-vuotias Ward on pelannut tällä kaudella 60 ottelua, joissa tehopisteitä on kertynyt 3+10=13. Jäähyjä kanadalainen on ottanut 57 minuuttia.

Seitsemän vuotta nuorempi Mara on pelannut tällä kaudella Bruinsissa 59 ottelua tehden niissä tehot 3+15=18. Tehotilasto näyttää lukemaa -22 ja jäähyjä on kertynyt lähes sata minuuttia.

Kyseessä on melko samantyyppiset puolustajat, joskin Ward on Maraa huomattavasti kokeneempi.

San Jose sai Guerinin

St.Louis Blues kauppasi odotetusti veteraanihyökkääjä Bill Guerinin ja miehen uusi osoite on San Jose. Toiseen suuntaan kaupassa siirtyi Ville Nieminen ja 19-vuotiaan viime kesänä varatun keskushyökkääjän Jay Barriballin pelaajaoikeudet. Blues sai myös Sharksin tämän vuoden ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Guerin, 36, oli Bluesin paras pistemies 28 maalilla ja 47 pisteellään. Hän on pelannut 15 vuoden aikana 1010 NHL-ottelua ja tehnyt näissä 356 maalia ja 710 pistettä. Guerinin sopimus kattaa vain tämän kauden, joten hänestä tulee kesällä rajoittamaton vapaa-agentti.

Blues on pieneen rooliin San Josessa juuttuneelle Niemiselle jos seitsemäs NHL-seura. 29 vuotias Nieminen oli alunperin Coloradon kolmannen kierroksen varaus vuodelta 1997. Coloradon kausien jälkeen hän on ehtinyt edustaa Pittsburghia, Chicagoa, Calgarya ja New York Rangersia. San Josen riveihin Nieminen kaupattiin kesken viime kauden. NHL-otteluita Niemiselle on kirjattu 317 ja hän on tehnyt näissä 48 maalia ja 117 pistettä.

Moore Minnesotaan

Pittsburgh Penquins kauppasi hyökkääjä Dominic Mooren Minnesota Wildin riveihin. Penquins sai kaupassa Minnesotalta kolmannen kierroksen varausvuoron. 26 -vuotias Moore on monipuolinen kahden suunnan pelaaja. Hän on pelannut tällä kaudella 59 ottelua ja tehnyt näissä 6 maalia ja 15 pistettä.

Moore on alunperin New York Rangersin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2000 ja mies pelaa parhaillaan vasta toista kokonaista NHL-kauttaan.

Boucher siirtyi Columbusiin

Chicago Blackhawks laittoi maalivahti Brian Boucherin waiver-listalle, josta miehen poimi Columbus Blue Jackets. Joukkueella oli tilaus maalivahdille Pascal Leclairen polvivamman uusiuduttua ja Ty Conklinin siirryttyä Buffaloon. Boucher on pelannut tällä kaudella 19 ottelua ja voittanut näistä vain yhden. Urallaan 30-vuotias amerikkalainen on torjunut 217 NHL-ottelussa ja päästänyt maaleja ottelua kohti keskimäärin vain 2.78.

Hamelin kausi jatkuu Philadelphiassa

Denis Hamel kaapattiin waiver-listalta Philadelphiaan. 29-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella 45 ottelua Atlanta Thrashersin riveissä ja tehnyt näissä kahdeksan pistettä. Hän on edustanut urallaan Atlantan lisäksi Ottawaa ja Buffaloa. NHL-otteluja Hamelille on kertynyt 185, joissa mies on tehnyt 19 maalia ja 31 pistettä.

Leighton Montrealiin

Montreal Canadiens hankki apua maalivahtiosastolleen waiver-listalta, kun Philadelphia Flyersissa tällä kaudella neljässä ottelussa pelannut Michael Leighton sai tehdä tilaa Martin Bironille. Chicagossa NHL-uransa kaudella 2002-03 avannut Leighton on torjunut yhteensä 47 ottelussa torjuntaprosentilla 90.

Niko Kapanen Phoenixiin

Keskushyökkääjä Niko Kapanen on poimittu waiver-listalta Phoenix Coyotesiin. Kapanen on tehnyt tällä kaudella 60 ottelussa 13 pistettä, eikä hänen potentiaali ole päässyt samaan käyttöön kuin Dallasissa. Uusi tilaisuus uran nosteelle tulee kojoottilaumassa.

Laraque Penguinsiin

Georges Laraque siirtyi Phoenixista Pittsburghiin vaihdossa nuoreen hyökkääjään Daniel Carcilloon ja kolmannen kierroksen varausvuoroon. Isokokoiselle ja kovanyrkkiselle hyökkääjälle löytyy valmis rooli Pittsburghista supertähti Sidney Crosbyn suojelijana. 30-vuotias Laraque on pelannut yhteensä 546 NHL ottelua, tehnyt näissä 133 pistettä ja merkkauttanut nimiinsä 878 jäähyminuuttia.

Laraquella oli sopimuksessaan mahdolliset kaupat estävä pykälä, joten siirto vaati miehen suostumuksen.

Carcillo, 22, on Penguinsin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2003. Hän on pelannut tällä kaudella 52 ottelua AHL:ssä Wilkes-Barren joukkueessa ja tehnyt näissä 21 maalia ja 30 pistettä. NHL-kaukaloissa nuorukaista ei ole vielä nähty.

Biron Philadelphiaan

Buffalo Sabres on myynyt maalivahti Martin Bironin Philadelphia Flyersiin vaihdossa vielä määrittelemättömään varausvuoroon. 29-vuotias Biron olisi tullut ensi kesänä vapaaksi agentiksi. Hän toivoi aikaisemmin jo siirtoa toiseen joukkueeseen, koska oli juuttunut Ryan Millerin taakse kakkosvahdiksi.

Bironin tilalle kakkosvahdiksi Buffalo hankki Ty Conklinin Columbuksesta. Conklin on pelannut vain 11 ottelua tällä kaudella.

Roberts Pittsburghiin

40-vuotias Gary Roberts on kaupattu Floridasta Pittsburgh Penguinsiin vaihdossa 16 vuotta nuorempaan puolustajaan Noah Welchiin. Erittäin kokenut Roberts on tehnyt tällä kaudella 29 pistettä 50 ottelussa ja ottanut 71 jäähyminuuttia.

Welch on Pittsburghin toisen kierroksen varaus vuodelta 2001. Hänellä on tilillään vasta 27 ottelua NHL:ssä.

Richard Zednik NY Islandersiin

Washington Capitals ja New York Islanders ovat tehneet vaihtokaupan, jossa slovakkihyökkääjä Zednik siirtyy New Yorkiin. Capitals sen sijaan saa Islandersilta toisen kierroksen varausoikeuden ensi kesän draftiin.

Loukkaantumisista kärsinyt 31-vuotias Zednik on tehnyt tällä kaudella 18 pistettä 32 ottelussa.

Samalla Washington ilmoitti myös tehneensä Ottawa Senatorsin kanssa pienemmän pelaajakaupan, jossa puolustaja Lawrence Nicholat siirtyy Ottawaan. Washington saa vaihdossa amerikkalaispuolustaja Andy Hedlundin sekä ensi kesän kuudennen kierroksen varausoikeuden.

Canucks ja Blackhawks kaupoilla, Kukkonen Flyersiin

Chicago Blackhawks, Philadelphia Flyers ja Detroit Red Wings ovat tehneet yhteiskaupan, jossa kolme pelaajaa ja yksi varausvuoro vaihtoivat omistajaa.

Blackhawksin ja Flyersin välisessä vaihtokaupassa suomalaispuolustaja Lasse Kukkonen siirtyi Flyersiin. Lisäksi Flyers sai Blackhawksin kolmannen kierroksen varausvuoron. Blackhawksiin puolestaan matkasi laitahyökkääjä Kyle Calder.

Välittömästi tämän jälkeen Blackhawks kauppasi Calderin Red Wingsiin, josta Blackhawks sai hyökkääjä Jason Williamsin.

Canucks remontoi kokoonpanoaan pudotuspelikuntoon

Vancouver Canucks on lisännyt kokemusta hyökkäyskalustoonsa hankkimalla keskushyökkääjä Bryan Smolinskin Chicago Blackhawksista. Vaihtokaupassa Blackhawks saa ehdollisen toisen kierroksen varausvuoron.

Hyvänä aloittajana ja perusvarmana suorittajana tunnettu Smolinski ehti pelata 62 ottelua Blackhawks-paidassa. Pistetilastoaan 35-vuotias yhdysvaltalainen kartutti 14 maalilla ja 23 syöttöpisteellä. NHL-urallaan Smolinski on tahkonnut kaikkiaan 972 ottelua. Boston Bruinsin, Pittsburgh Penguinsin, New York Islandersin, Los Angeles Kingsin, Ottawa Senatorsin sekä Blackhawksin riveissä on syntynyt 262 maalia ja 357 syöttöpistettä. Sekä keskus- että laitahyökkääjänä pelaamaan pystyvä Smolinski on alunperin Bruinsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 1990.

Vancouver vahvisti hyökkäyksen lisäksi myös puolustustaan. Joukkue hankki Los Angelesista puolustaja Brent Sopelin ja antoi Kingsille toisen- ja neljännen kierroksen varaukset. Hyvin kiekkoa liikuttava kanadalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella Los Angelesissa 44 ottelua ja tehnyt näissä 4+19=23 pistettä. Sopel on pelannut urallaan Vancouverin, NY Islandersin ja Los Angelesin joukkueissa 414 NHL:n runkosarjan ottelua ja tehnyt näissä 38+138=176 pistettä. Hän on alunperin Vancouverin varaus vuodelta 1995. Vancouverissa Sopel on pelannut urallaan aiemmin kuusi kautta.

Modinille kolmen vuoden jatkosopimus

Ruotsalaishyökkääjä Fredrik Modin on allekirjoittanut kolmen vuoden jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Sopimuksen arvo on 3,25 miljoonaa dollaria per kausi. Isokokoisesta Modinista olisi tullut kesällä vapaa-agentti. Vasemmalta ampuva ruotsalainen on tehnyt tällä kaudella tehot 15+15=30.

Craig Rivet siirtyy Sharksiin

Montreal Canadiens on kaupannut puolustaja Craig Rivet'n ja viidennen kierroksen varausoikeuden San Jose Sharksiin. Korvaukseksi Canadiens sai 22-vuotiaan puolustaja Josh Gorgesin sekä ensimmäisen kierroksen varausoikeuden tämän vuoden varaustilaisuudessa.

NHL:ssä 12 kautta kolunneesta Rivet'stä tulee ensi kesänä rajoittamaton vapaa agentti ellei hän solmi jatkosopimusta ennen heinäkuuta. 32-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut 653 NHL-ottelua - kaikki Canadiensin riveissä - ja näissä hän on tehnyt 39 maalia ja 151 pistettä.

Gorges pelaa toista kauttaan NHL:ssä. Pelaamissaan 96 ottelussa hän on tehnyt tehot 1+9.

Keith Tkachuk Atlantaan

St.Louis Blues kauppasi Keith Tkachukin Atlantaan. St.Louisiin kaupassa siirtyi Glen Metropolitin ja kolme korkeaa varausvuoroa.

Keith Tkachuk, 34, pelaa 15. kauttaan NHL:ssä. Kokeneen hyökkääjän nimi oli pyörinyt viime päivinä tiuhaan kauppahuhuissa yhdessä Bill Guerinin kanssa. Tkachuk oli kauppahetkellä 20 maalillaan ja 43 pisteellään St.Louisin pistepörssin kakkonen.

Tkachuk on alunperin Winnipeg Jetsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 1990. Hän on pelannut yhteensä 958 NHL-ottelua ja tehnyt näissä 466 maalia ja 911 pistettä. Rangaistusminuutteja isokokoiselle voimahyökkääjälle on kirjattu 1999.

Tulevana kesänä rajoittamattoman vapaan agentin statuksen saavalla Tkachukilla oli nykyisessä sopimuksessaan kaupat estävä pykälä, mutta keskusteltuaan asiasta perheensä kanssa hän näytti siirrolle vihreää valoa.

St.Louis sai kaupassa SM-liigastakin tutun Glen Metropolitin ja Thrashersin tulevan kesän ensimmäisen ja kolmannen kierroksen sekä kesän 2008 toisen kierroksen varausvuoron.

Aleksei Zhitnik siirtyi jälleen

Joulukuussa New York Islandersista Philadelphiaan siirtynyt Aleksei Zhitnik pelaa loppukauden Atlanta Thrashersin paidassa. Flyers sai kaupassa Atlantan parin vuoden takaisen ykkösvarauksen puolustaja Braydon Coburnin.

Aleksei Zhitnik, 34, on pelannut tällä kaudella 60 ottelua Islandersin ja Flyersin riveissä ja tehnyt näissä 23 pistettä. Jo 15 kauttaan Pohjois-Amerikassa pelaava venäläispuolustaja sai äskettäin täyteen 1000 NHL-ottelua. Näissä Zhitnik on tehnyt 91 maalia ja 448 pistettä. Rangaistusminuutteja hänelle on vihelletty kaikkiaan 1194.

Braydon Coburn, 21, pelaa parhaillaan ensimmäistä kokonaista NHL-kauttaan. Loukkaantumisista kärsinyt isokokoinen puolustaja on pelannut 29 ottelua ja syöttänyt näissä neljä maalia. Thrashers varasi Coburnin kahdeksantena pelaajana vuoden 2003 varaustilaisuudessa.

Tampa Bay ja Anaheim pelaajakaupoilla

Anaheim Ducks on kaupannut puolustaja Shane O'Brienin Tampa Bayn riveihin. Vaihdossa Anaheimiin matkaa nuori maalivahti Gerald Coleman. Lisäksi kaupassa liikkui varausvuoroja.

O'Brien, 23, on tehnyt vahvaa debyyttiä NHL-kaukaloihin kuluvan aikana. Mies on mahtunut Anaheimin kokoonpanoon kaikissa 62 runkosarjaottelussa. Kovasta pelistään tunnettu O'Brien on kerännyt kuluvan kauden aikana pisteet 2+12=14. Jäähyjä ontariolaisella on hulppeat 140 minuuttia. Anaheim varasi O'Brienin vuoden 2003 draftin kahdeksannella kierroksella.

Maalivahti Coleman, 21, on Tampa Bayn seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2003. Colemanin lisäksi Anaheimiin matkaa pelaajakaupassa ensimmäisen kierroksen varausvuoro. Tampa Bay saa vaihdossa kolmannen kierroksen vuoron ensi kesän draftissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle