NHL:n otteluohjelma julkistettu, Colorado matkustaa Pittsburghiin avauksessa

NHL / Uutinen
NHL:n otteluohjelma julkaistiin tänään kello 11 itärannikon aikaa, eli kello 18 Suomen aikaa. Kauden avauspäivänä 3. lokakuuta hallitseva mestari Colorado Avalanche matkustaa Pittsburghiin ja lisäksi ohjemassa ovat ottelut Ontarion ja Albertan provinssien herruudesta Calgaryn ja Toronton isännöidessä.

Muita tärkeitä tapahtumia heti kauden alussa ovat Dallasin ensimmäinen ottelu American Airlines Arenalla 5. lokakuuta Nashvilleä vastaan ja seuraavana päivänä pelattava Stanley Cup finaalien "uusinta" New Jerseyssä. Vastaavasti Stanley Cup-viiri nousee Pepsi Centerin kattoon 9. lokakuuta. Tähän juhlatilaisuuteen osalliseksi on päässyt Vancouver.

Olympiatauko on ohjelmassa 14.-25. helmikuuta, kun vastaavasti All-Star-ottelu pelataan helmikuun toisena päivänä Los Angelesin Staples Centerissä ja jääkiekkoilun Kanada-päivä on tammikuun viidentenä. Tuolloin ohjelmassa ovat ottelut Toronto-Ottawa, Calgary-Montreal ja Edmonton-Vancouver.

Toronton Hockey Hall Of Fame-ottelu pelataan 10. marraskuuta ja Jari Kurri saa virallisesti paikan HHOF:stä kaksi päivää myöhemmin neljän muun henkilön ohella.

Näillä näkymin suomalaisista ovat avauskierroksella esillä ainakin Ville Nieminen, Aki Berg, Jani Hurme, Sami Salo ja Toni Lydman.

» Lähetä palautetta toimitukselle