NHL-pikapalat 20.1.2001

NHL / Uutinen

Todella hyvä peli perjantai-iltana Dallasissa - edellisen kerran kun Stars pelasi Pittsburgh Penguinsia vastaan Pingviinit tulivat aika tylyllä tavalla uitetuiksi - MUTTA sehän tapahtui silloin "Pre-Mario"-aikoina..

Jaromir Jagr teki ottelussa kauden 27. maalinsa Kevin Stevensin syötöstä - aikamoinen elämänmuutos Stevensillä; viime kaudella polttamassa crackiä halvan huoran kanssa räkäisessä motellissa St.Louisin pelottavalla itäpuolella - nyt syöttelemässä maailman parhaitten pelaajien kanssa!
Toivottavasti hoito on onnistunut.

Mario teki itseasiassa mokan ottelussa - Ted Donato otti kiekon pois, kuljetti toiseen päähän ja syötti Benoit Hoguelle joka maalasi.
Mariokaan ei ole täydellinen!

Donato ja rookie Tyler Bouck pidätettiin viime viikolla Nashvillessä "Lapdancing"-paikasta - valmentaja Kenny Hitchcockin mukaan juttu oli täysin viaton - kaksi nuorta miestä ihmettelemässä kaupungin yöelämää vain.

Lapdancingillä ei Amerikassa tarkoiteta muoniolaisten lyhytkasvuisten ukkojen tanssia Lapin puvuissa ja neljän tuulen lakeissa - kyse on jostain ihan muusta.

Mitähän ihmettä Harvardin käynyt, katolisen koulun kiekkojoukkueessa aloittanut Donato moisessa paikassa tekee..

Ottelussa Brett Hull ja Alexei Kovalev tekivät kumpikin kauden 26:ntensa.

Jatkoajalla voittomaalin teki edmontonista kotoisin oleva puolustaja Daryl Sydor.

Kasparaitis sai ventin naamaansa ottelussa - 10 tikin verran.

Buffalossa Dominik Hasek otti kauden kuudennen nollapelinsä ja uransa 51:n.
Vain 7.9 sekuntia ennen pelin loppua Jean Hamel lämäsi kiekon yli Roberto Luongon olkapään ratkaisten pelin 1-0.

Roberto Luongon maalivahtipeliä on arvosteltu, mutta toisaalta Panthersit ovat tehneet alle puolitoista maalia per ottelu - maalivahtia ei voi syyttää siitä.

Chicago Blackhawks pääsi ns. .500 porukaksi ensimmäistä kertaa sitten lokakuun puolen välin voittamalla vierailulla olleen Washington Capitalsin.
Voittomaalin teki Michael Nylander rystyllä - Dmitri Kristich yritti taklata Nylanderia pois kiekosta, mutta ei ottanut mailaa pois ensin ja Mikke pääsi ampumaan.

Ottelun kohokohta oli Bobo Mironovin heittäytyminen Richard Zednikin laukauksen eteen !! Bobo on alkanut parantamaan otteitaan.
Ehkä hän näki Edmontonissa Kelly Buchbergerin legendaarisia blokkeja siniviivalaukauksista niin paljon, että päätti kokeilla samaa!

Pari päivää sitten Öljyn vieraillessa St.Louisissa NHL:n kovin lämääjä Al MacInnis muisteli ihmetellen Buchbergerin heittäytymisiä jopa 100 mailia tunnissa lentävien laukausten eteen. Muistissa on muutama kerta kun Bucky ei blokkauksen jälkeen noussutkaan enää ylös !

Hawks unbeaten in six!

Nashvillessä eli "Music City USA":ssa mentiin Bostonin kanssa jatkoajalle. Cliff Ronning syötti maalin takaa Cale Hulselle, joka ratkaisi ottelun !
Mike Dunhamille nollapeli.

Tämä uutinen tekee kaikki Cale Hulse-fanit onnellisiksi!
(Albertan Junnuliigassa sama Cale Hulse ratkaisi kerran Albertan mestaruuden samanlaisella jatkoaika maalilla Fort Saskatchewan Tradersia vastaan Calgaryssa.)

Minnesotassa Antti Laaksonen teki reboundista kauden yhdeksännen maalinsa, joka oli myös voittomaali.
Viime kauden nuorin pelaaja liigassa, Islandersin Tim Connolly on nyt tehnyt pisteitä seitsemässä ottelussa peräkkäin - näin hänen tekevän nilkkaharhautuksensa jo toisen kerran.

Anaheimissa Juha Ylönen pääsi maalintekoon ja Daniel Briere jatkaa hienoa menoaan: nyt pisteet 6+3 kuudessa ottelussa.

Jeremy Roenick nousi maalillaan neljän maalin päähän 400:sta maalista urallaan. Vain Pat Lafontaine ja Joe Mullen ovat tehneet enemmän maaleja amerikkalaisista pelaajista.

Edmontonin Öljyllä on kuusi kovaa ottelua ennen All Star-taukoa; Detroit huomenna, San Jose kahdesti, Phoenix, Chicago ja Calgary.

Maanantain San Jose -ottelusta Skyreachilla voi tulla kiihkeä kamppailu kahden joukkueen välillä, jotka eivät viime aikojen tapahtumien perusteella pidä toisistaan...unfinished business, accounts to be balanced, please remit now..

» Lähetä palautetta toimitukselle