NHL-kierroksen topit ja flopit: Yllättäen pisterohmuksi muuttunut Haula loisti ulkojäillä

NHL / Uutinen
Haula oli vaikeasti pysäytettävä NHL:n ulkoilmaottelussa.
Kuva © Getty Images
Yön kierroksella NHL-kiekkoa lätkittiin niin ulkojäillä kuin jäähalleissakin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Erik Haula, Minnesota Wild

Wildin ja Chicago Blackhawksin välisen ulkoilmaottelun ykköstähti tulee Suomesta! Maali, kaksi maalisyöttöä ja tehotilaston +3 siivittivät suomalaissentterin Stadium Series -ottelun ykköstähdeksi. Haula on ollut muutoinkin pirteä Wildin äskettäisen valmentajanvaihdoksen jälkeen: viimeiseen neljään otteluun on syntynyt peräti seitsemän tehopistettä.

Zach Bogosian, Buffalo Sabres

Paremmin oman maalinedustan luutimisestaan tunnetuksi tullut Sabres-pakki onnistui ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan myös hyökkäyspäässä. Kaksi maalia ja syöttöpiste joukkueen kolmanteen maaliin oikeuttivat valinnan ottelun kakkostähdeksi. Hyvät otteet poikivat myös reilusti peliaikaa: Bogosian pelasi ottelussa miltei 23 minuuttia.

Ryan Kesler, Anaheim Ducks

Ducks-keskushyökkääjä johdatti joukkueensa viidenteen peräkkäiseen voittoon kolmella tehopisteellään. Ducksin heikko alkukausi on saamassa ainakin runkosarjan osalta positiivisen jälkimaun: viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue on voittanut kahdeksan ja hyvä kevättalven vire on nostanut sen taistelemaan sittenkin divisioonansa kärkisijoista.

Flopit

Calgary Flames

Flames jäi vieraskaukalossa Anaheim Ducksin jalkoihin, ja varsinkin joukkueen avainhyökkääjät olivat aneemisia. Kärkisentteri Sean Monahan jäi Ducksia vastaan pisteittä, kuten on jäänyt kolmessa viimeisimmässä ottelussaan.

Eric Staal, Carolina Hurricanes

Hurricanes-kapteeni on vaellellut tehojen suhteen varjojen mailla koko helmikuun. Yhdeksään viimeiseen otteluun on syntynyt vain yksi syöttöpiste. PIsteiden valossa mies on matkalla kohti heikointa kauttaan sitten tulokasvuotensa.

Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

Crosbyn edustama Penguins onnistui voittamaan Sabresin, ja kapteeni vastasi myös yhdestä maalisyötöstä. Valitettavasti supertähdeltä nähtiin myös yksi todella vaarallinen ratkaisu. Hyökkääjä kumartui laidan vieressä sen sijaan, että olisi ottanut Nicolas Deslauriersin taklauksen vastaan. Temppu on NHL:ssä kielletty, ja esimerkiksi Boston Bruinsin Brad Marchand sai vastaavasta kolmen ottelun pelikiellon joulukuussa. Ottelussa tilanteesta ei vihelletty rangaistusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

VAN
14
NSH
WPG
25
COL
FLA
32JE
TBL
NYR
43
WSH