NHL-kierroksen topit ja flopit: Super-Joet johdattivat Sharksin voiton päähän finaalista

NHL / Uutinen
Tuttu näky tältä keväältä: Pavelski tuulettaa maalia.
Kuva © Getty Images
San Jose Sharks nousi voiton päähän Stanley Cup -finaalista. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Joe Pavelski & Joe Thornton, San Jose Sharks

Sharksin superduo oli jälleen vauhdissa, kun Sharks haki vierasvoitollaan kolmannen kiinnityksen Stanley Cup -finaalipaikkaan. Pavelski teki kaksi maalia ja alusti yhden, lisäksi Thornton syötti kolme Sharks-maalia.

Loistavaa kevättä pelaava kaksikko on samalla koko liigan tehokkaimpia hyökkääjiä: Pavelski johtaa niin maali- kuin pistepörssiäkin ja Thornton on jaellut eniten maalisyöttöjä.

Sharksin kolmas erä

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista, mutta päätöserässä maalinteosta vastasi vain vierasjoukkue. Pavelski heilutti verkkoa jo 16 sekunnin pelin jälkeen ja Chris Tierney sekä Joel Ward viimeistelivät loppulukemat päätösminuutin maaleillaan.

Sharks-ylivoima

Koko kauden mainiosti toiminut Sharksin ylivoimapeli oli jälleen avainasemassa: haipaidat värkkäsivät kaksi ylivoimamaalia kolmella yrityksellä.

Flopit

Bluesin avainpelaajat

Kevin Shattenkirk kulutti jäähypenkkiä yhdeksän minuutin verran ja Vladimir Tarasenko jäi tehopisteittä. Blues tarvitsee juuri näiden miesten panosta hyökkäyspäässä, mikäli se aikoo vielä kammeta itsensä kiekkokauden huipentumaan.

Tarasenko on ollut muutoinkin pimennossa Sharks-sarjassa. Hän teki 13 tehopistettä kahdessa ensimmäisessä pudotuspelisarjassa, mutta on jäänyt tehoitta viidessä ottelussa Sharksia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

SJS
32JA
NJD
STL
32JA
NYI
NSH
43JA
CGY
WPG
30
WSH
OTT
52
VAN
DET
17
MIN
BOS
43
DAL
MTL
25
NYR
TBL
25
CHI
FLA
35
TOR