NHL-kierroksen topit ja flopit: Rask pysäytti Penguinsin, Ducksia ei pysäytä mikään

Onnitteluja sateli, ja syystäkin.
Sarjakärki kaatui kotonaan, mutta Ducksin vire vain pitää. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Tuukka RaskBoston Bruins

Savonlinnalaisen kauden ennätyslukemat, 41 torjuntaa, siivittivät Bruinsin selvään 5−1-kotivoittoon Pittsburgh Penguinsista.

Alex Galchenyuk, Montreal Canadiens

Canadiensin 22-vuotias jenkkihyökkääjä nousi parrasvaloihin, kun montrealilaiset nujersivat liigan kärkijoukkue Washington Capitalsin. Galchenyuk johti kanadanranskalaisten marssia voittoon kahdella maalilla. Hän ehti pelata neljä ottelua ilman tehopisteitä ennen tehoiltaansa.

Ducksin voittokulku jatkuu

Anaheim Ducksin vire kestää. Tällä kertaa Buffalo Sabres joutui nöyrtymään pesäpallolukemin, kun Sami Vatasen maali riitti sarjapisteisiin. Ducks otti näin kuudennen peräkkäisen voittonsa. Se on saalistanut 20 voittoa joulutauon jälkeisistä 26 ottelustaan.

Flopit

Tom Wilson, Washington Capitals

Reippaat seitsemän minuuttia peliaikaa, ei tehopisteitä, neljä minuuttia jäähyjä. Ei suoranaisesti kaikkein ikimuistoisin ilta Capitals-rouhijalla. Otti molemmat jäähynsä avauserässä ja jälkimmäisen aikana Brendan Gallagher tuplasi Canadiensin johdon lukemiin 2-0.