NHL-kierroksen topit ja flopit: Rangers-alivoima rokotti Bruinsia, Canadiens nousi kanveesista

NHL / Uutinen
Kevin Hayes oli jälleen eräs Rangersin ratkaisijoista.
Kuva © Getty Images
13 NHL-ottelun kierroksella nähtiin, kuinka New York Rangers rankaisi alivoimalla ja todistettiin Vancouver Canucksin alavireen jatkumista. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit

Topit

Rangersin tehokas alivoimapeli

New York Rangers haki vieraspisteet Bostonista pitkälti tehokkaan erikoistilannepelaamisensa ansiosta. Se onnistui kertaalleen ylivoimalla, mutta rokotti vastustajaansa alivoimalla kahdesti! Kevin Hayes venytti pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi. Kyseisellä tehojaksolla on syntynyt kahdeksan tehopistettä.

Ben Bishop, Tampa Bay Lightning

Floridalaisten tähtivahti urakoi 37 torjuntaa ja antautui vain kerran, kun Lightning kaatoi New Jersey Devilsin kotonaan 4-1.

Canadiensin comeback

Carey Price palasi tolppien väliin, ja syksyn ykkösjoukkue Montreal Canadiens toipui nopeasti edelliskierroksen katastrofaalisesta 0−10-nöyryytyksestä. Philadelphia Flyers kaatui lukemin 5-4.

Flopit

Vancouver Canucks

Canucks jäi Torontossa paikallisen Maple Leafsin jalkoihin lukemin 6-3 ja koki jo kahdeksannen peräkkäisen tappionsa. Joukkueen edellisestä voitosta on aikaa jo yli kaksi viikkoa.

San Jose Sharks

Myös Sharksilla on nyt vaikeaa. Se nöyrtyi kotonaan Pittsburgh Penguinsille puhtaasti 5-0 viime kevään Stanley Cup -finalistien kohtaamisessa. Hyvän alun jälkeen Sharks on nyt hävinnyt kolme viimeistä otteluaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle