NHL-kierroksen topit ja flopit: Pittsburghissa nähtiin kaksi hattutemppua, Donskoilla kahden tehopisteen ilta

NHL / Uutinen
Joonas Donskoi pelaa mainiota tulokaskautta.
Kuva © Getty Images
Yön NHL-kierros tarjosi hattutemppuja, suomalaisonnistumisia sekä tappioputkien jatkumisia. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Jevgeni Malkin, Pittsburgh Penguins & Jannik Hansen,Vancouver Canucks

Suomen aikaa lauantai-iltana toisensa kohdanneet Pittsburgh Penguins ja Vancouver Canucks tarjosivat katsojilleen viihdettä ja maaleja koko rahan edestä. Ottelu päättyi kotijoukkueen 5−4-voittoon. Ottelun suurimmat hahmot olivat Penguinsin Jevgeni Malkin sekä Canucksin Jannik Hansen, joista kumpikin teki hattutempun edestä maaleja joukkueilleen. Malkinille hattutemppu oli uran kymmenes.

Joonas Donskoi, San Jose Sharks

23-vuotias Joonas Donskoi teki tehot 1+1 4−3-voittoon päättyneessä ottelussa Minnesota Wildia vastaan. Maali tuli ylivoimalla - raahelainen laukoi kiekon suoraan Joel Wardin loistosyötöstä verkon perukoille. Tulokaskauttaan pelaava suomalaislaituri on murtautunut toden teolla Sharksin miehistöön - 41:ssä ottelussa mies on tehnyt 7 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä.

Ryan Kesler & Corey Perry, Anaheim Ducks

Ryan Kesler ja Corey Perry olivat Ducksin sankareita, kun Detroit Red Wings kaatui vieraissa 3-4. Kyseinen kaksikko vastasi jokaisesta Ducksin maalista molempien tehdessä kaksi mieheen.

Flopit

Ben Bishop, Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightningin seitsemän ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen, kun paikallisvastustaja Florida Panthers kaatoi sen lukemin 5-2. Panthers teki toisessa erässä huimat neljä maalia ja tykitti Lightning-vahti Ben Bishopin vaihtoon. 29-vuotias Bishop ehti torjua kiekon 26 kertaa ennen kuin hänet vaihdettiin Andrei Vasilevskiin.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets hävisi jo kolmannen ottelun peräkkäin, kun New Jersey Devils haki pisteet kotiin 1−3-voitolla. Jets on onnistunut tappioputken aikana vain kolme kertaa maalinteossa, päästettyjä maaleja sen sijaan on 9.

Dallas Stars 

Colorado Avalanche kävi ryöstöretkellä American Airlines Centerillä, jossa Dallas Stars kaatui lukemin 1-3. Tappio oli liigan alkukauden parhaalle seuralle jo kahdeksas viimeiseen kymmeneen otteluun.

» Lähetä palautetta toimitukselle