NHL-kierroksen topit ja flopit: Penguinsille toinen kiinnitys, Sheary jatkaa vahvaa kevättään

NHL / Uutinen
Voittomaali on juuri nähnyt päivänvalon.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins vei toisenkin kotiottelunsa, tällä kertaa jatkoajalla. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Conor Sheary, Pittsburgh Penguins

Penguinsin pienikokoinen tulokashyökkääjä jatkaa tehokasta kevättään iskemällä voittomaalin jatkoerässä. Sheary on nyt kerännyt kevään tosipeleissä yhdeksän tehopistettä ja on vain pisteen päässä runkosarjan saldostaan. Hän on maalannut molemmissa Stanley Cup -finaaliotteluissa ja päässyt pisteille neljässä viimeisestä viidestä ottelustaan.

Justin Braun, San Jose Sharks

29-vuotias jenkkipakki avasi pudotuspelikevään maalitilinsä ja vastasi joukkueensa ainokaisesta, vaikka miehen valmistautuminen otteluun oli vaikea. Braunin appi Tom Lysiak, itsekin entinen NHL-pelaaja, menehtyi leukemiaan maanantaina 63 vuoden iässä.

Finaalisarjan alku kotijoukkueen hallintaa

Tämän kevään Stanley Cup -finaalisarja on alkanut kotijoukkueen merkeissä. Viime yön kohtaamisessa kotijoukkue Penguins voitti kahden ensimmäisen erän laukaukset 23-11 ja hallitsi kenttätapahtumia.

Flopit

Sharks-tähdet yhä pimennossa

Sharksin hyökkäyspelin avainhahmot (Joe Pavelski (0+0), Joe Thornton (0+0), Patrick Marleau (0+0) ja Brent Burns (0+0)) jäivät toisessa finaalissa statistin rooliin. Merkittävää tasonnostoa tarvitaan, mikäli Sharks aikoo palata vielä Pittsburghiin jääkiekkoa pelaamaan tänä keväänä.

Sharksin avauspeli

Sharks oli jälleen vaikeuksissa omassa avauspelissään Penguinsin paineistuksen alla. Sharks-puolustuksella oli jatkuvasti kiire ja sille tuli useita kiekonmenetyksiä hyökkäyksenkäynnistysvaiheessaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle