NHL-kierroksen topit ja flopit: Lehkoselle NHL-uran ensimmäinen syöttöpiste, Rantanen ylös farmista

NHL / Uutinen
Aleksandr Radulov oli mukana kaikissa kolmessa Canadiensin maalissa.
Kuva © Getty Images
Aleksandr Radulov johdatti tehoillaan Montreal Canadiensin jo neljänteen peräkkäiseen voittoon. Chicago Blackhawks ei puolestaan onnistunut löytämään alivoimaongelmiinsa helpotusta.

Yön NHL-kierroksella pelattiin vain kahdella paikkakunnalla. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Aleksandr Radulov ja Carey Price, Montreal Canadiens

Tulikuuma Montreal Canadiens otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti Philadelphia Flyersin kotonaan lukemin 3-1. Canadiensin voiton takuumiehinä häärivät maalin ja kaksi syöttöä kerännyt Aleksandr Radulov ja 31 kertaa torjunut Carey Price. Kuudesta ottelustaan vain yhden hävinnyt Canadiens johtaa Itäistä konferenssia.

Canadiensin Artturi Lehkonen saalisti NHL-uransa ensimmäisen syöttöpisteen Shea Weberin maaliin toisessa erässä. Weberin hurja lämäri katkaisi Flyers-pelaajan mailan matkallaan verkkoon.

Mikko Rantanen, Colorado Avalanche

Mikko Rantanen sai maanantaina hyviä uutisia, kun Colorado Avalanche nosti AHL:n puolella San Antonio Rampagessa kautensa aloittaneen hyökkääjän NHL-miehistöönsä. Avalanche kohtaa seuraavassa ottelussaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Winnipeg Jetsin.

Flopit

Blackhawksin erikoistilanneongelmat

Chicago Blackhawksin pulmat alivoimalla jatkuivat 2−3-kotitappiossa Calgary Flamesille. Flamesin molemmat osumat varsinaisella peliajalla syntyivät Blackhawks-pelaajan istuessa jäähypenkillä. Flames-miehistöstä maalinteossa onnistuivat Sam Bennett ja Sean Monahan.

Blackhawksin alivoimatilasto on jo suorastaan murheellinen: joukkue on joutunut alivoimalle 22 kertaa, joista 13 on päättynyt vastustajan maaliin. Blackhawks pääsi jatkoajalla yrittämään ottelun ratkaisua myös ylivoimalla, mutta tulosta ei syntynyt. Entinen Blackhawks-pelaaja Kris Versteeg ratkaisi ottelun Flamesille voittomaalikilpailussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle