NHL-kierroksen topit ja flopit: Krejci ja Panarin pisterohmuina, Rask ja Elliott aseettomina

NHL / Uutinen
Artemi Panarin johdatti joukkueensa vierasvoittoon.
Kuva © Getty Images
Missourissa ja Winnipegissä molemmat paikalla olevat joukkueet saivat tulittaa maaleja yllin kyllin. Washington Capitals kävi tekemässä seurahistoriaa Denverissä. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

David Krejci, Boston Bruins

Tšekkihyökkääjä David Krejci vietti neljän tehopisteen (2+2) iltaa, kun Boston Bruins kukisti St. Louis Bluesin tiukasti 6-5-lukemin. Viime aikoina alavireisesti esiintyneelle Bruinsille voitto keskisen divisioonan kakkospaikalla olevasta Bluesista oli kova suoritus.

Artemi Panarin, Chicago Blackhawks

Tulokashyökkääjä Artemi Panarin keräsi Krejcin tavoin 2+2-tehot jatkoaikavoitossa Winnipeg Jetsistä. Toinen maalisyötöistä johti ottelun ratkaisseeseen Brent Seabrookin jatkoaikamaaliin.

Washington Capitals

Capitals kukisti Colorado Avalanchen, ja joukkueen tilillä on nyt 55 voittoa, mikä tarkoittaa uutta seuraennätystä. Aiempi ennätys, 54 voittoa runkosarjassa, oli kaudelta 2009-2010. Joukkueen ykköstorjuja, Braden Holtby, on yhden voiton päästä Martin Brodeurin yhden kauden voittoennätyksestä (48).

Flopit

Maalivahdit Boston Bruinsin ja St. Louis Bluesin välisessä ottelussa

Kaikkien kolmen ottelussa esiintyneiden maalivahtien, Bruinsin Tuukka Raskin ja Bluesin Brian Elliottin sekä Jake Allenin, torjuntaprosentti oli illan päätteeksi alle 90. Rask keräsi tililleen voiton, mutta joutui antautumaan maalikarkeloiden aikana viidesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle