NHL-kierroksen topit ja flopit: Kolmen pisteen sentterit yön tähtinä

NHL / Uutinen
Nylander järjesti omilleen juhlittavaa.
Kuva © Getty Images
Neljän ottelun NHL-kierroksella juhlittiin kolmen tehopisteen miehiä. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

William Nylander, Toronto Maple Leafs

Toisen polven NHL-kiekkoilija oli kolmen pisteen illallaan upottamassa Calgary Flamesia. Hän järjesteli kaksi ensimmäistä Maple Leafs -maalia ja viimeisteli itse joukkueensa kolmannen osuman. 19-vuotias kiekkotaituri on tehnyt tällä kaudella 12 otteluun seitsemän tehopistettä, mutta vieläkin huomionarvoisempaa on miehen kahden viimeisen ottelun saldo: viisi tehopistettä.

Ryan Johansen, Nashville Predators

Kesken kauden Columbus Blue Jacketsista kantrikaupunki Nashvilleen kaupattu Johansen oli ottelun hahmoja, kun Predators kaatoi vahvasti viime aikoina pelanneen Los Angeles Kingsin. Johansen syötti kaksi kotijoukkueen maalia ja onnistui kertaalleen itsekin maalinteossa.

Philadelphia Flyers

Flyers on löytänyt oivan vireen taistelussaan pudotuspelipaikasta. Se otti jo seitsemännen voittonsa viimeisen kymmenen ottelun otannassa ja hivuttautui pisteen päähän viimeistä idän villi kortti -paikkaa hallussaan pitävästä Detroit Red Wingsistä.

Flopit

Jonathan Quick, Los Angeles Kings

Eteläkalifornialaisten tähtivahdista ei ollut estämään Johansenin johtaman Predatorsin rynnistystä. Quick joutui antautumaan toisessa erässä kolmesti noin kahdeksassa minuutissa ja sai tehdä kolmanteen erään tilaa tolppien välissä ruotsalaistorjuja Jhonas Enrothille.

New York Islanders

Islandersin viime aikojen vire enteilee jotain aivan muuta kuin pitkää ja menestyksekästä kevättä. Philadelphia Flyers kävi hakemassa vieraspisteet selvin 4−1-numeroin. Tappio oli pudotuspeleihin mielivälle newyorkilaisryhmälle jo neljäs perättäinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle