NHL-kierroksen topit ja flopit: Kari Lehtosen huippuilta siivitti Starsin voittoon

NHL / Uutinen
Kati Lehtonen oli jälleen mies paikallaan Starsin maalilla.
Kuva © Getty Images
Kari Lehtonen loisti ottelun tähtenä Edmonton Oilersia vastaan, mutta muitakin suomalaisia onnistumisia saatiin yön NHL-kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Kari Lehtonen, Dallas Stars

Lehtonen nousi ottelun hahmoksi 40 torjunnallaan, kun Dallas Stars haki 3–2-voiton Edmonton Oilersista.

Morgan Rielly, Toronto Maple Leafs

Rielly löi kauden ensimmäisen osumansa ja oman yhden ottelun NHL-piste-ennätyksensä tehoin 1+3 ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan. Myös Leo Komarov avasi maalitilinsä Maple Leafsin 6–3-voittoon päättyneessä ottelussa.

Rene Bourque, Colorado Avalanche

Kahden maalin iltaa viettänyt Bourque nousi jatkoaikaosumallaan ottelun ratkaisijaksi, kun Colorado Avalanche vei 3–2-voiton Winnipeg Jetsistä. Mikko Rantanen sai ottelussa kaudenavausosumansa ja uran ensimmäisen NHL-maalinsa, joka oli samalla myös ottelun avausmaali.

Washington Capitals

Washington Capitals katkaisi Chicago Blackhawksin seitsemän ottelun voittoputken. Jay Beagle maalasi kahdesti ja Marcus Johansson ratkaisi ottelun jatkoajalla lukemin 3–2 Capitalsille.

Flopit

Philadelphia Flyers ja Steve Mason

Flyersin maalivahtitilanne on heikoissa kantimissa. Steve Mason ei ole pystynyt ykkösmaalivahdilta vaadittavaan suoritustasoon, eikä Michal Neuvirthistä ole myöskään ollut vastuun kantajaksi. Myös puolustuspään pelissä on toivomisen varaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle