NHL-kierroksen topit ja flopit: Haula liekeissä, Perrylle hattutemppu

Haulalla oli jälleen aihetta juhlaan.
Anaheim Ducks jatkoi voittokulkuaan yön NHL-kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Erik Haula, Minnesota Wild

Minnesota Wild kaatoi Florida Panthersin vieraissa 3-1, ja Erik Haula oli jälleen kerran voiton pääarkkitehtina. 24-vuotias porilainen teki ottelun voittomaalin komealla yksilösuorituksella sekä teki esityön joukkueen kolmanteen maaliin.

Corey Perry, Anaheim Ducks

Anaheim Ducks otti jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa. Tällä kertaa ankkalauman sai kokea paremmakseen Los Angeles Kings lukemin 4-2. Corey Perry oli mukana jokaisessa osumassa - hän teki uransa yhdeksännen hattutempun ja syötti yhden maalin.

Sami Vatanen keräsi tililleen ottelussa kaksi syöttöpistettä.

San Jose Sharksin kolmas erä

San Jose Sharks oli 1−0-tappioasemassa Vancouver Canucksia vastaan kolmanteen erään lähdettäessä, mutta ottelu päättyi siitä huolimatta Sharksin 4−1-voittoon. Sekä Joe Pavelski että Justin Braun tekivät tehot 1+1.

Flopit

Boston Bruinsin ylivoimapeli

Boston Bruins kärsi kotonaan 4−1-tappion Tampa Bay Lightningia vastaan. Suurimman miinuksen ansaitsee Bruinsin puolelta ylivoimapeli - joukkue sai kuusi ylivoimamahdollisuutta, muttei saanut käytettyä niistä ainuttakaan hyväkseen.

Carolina Hurricanes

Ilman kapteeniaan Eric Staalia ensimmäistä kertaa pelannut Carolina Hurricanes kärsi kotonaan 5−2-tappion St. Louis Bluesia vastaan. Hurricanes johti ottelua 2-1 vielä ensimmäisen erän jälkeen, mutta se ei pystynyt enää vastaamaan David Backesin, Kyle Brodziakin, Robby Fabbrin sekä Alex Pietrangelon tekemiin osumiin.