NHL-kierroksen topit ja flopit: Hattutempuista viikateiskuun

NHL / Uutinen
Maalitykillä riitti onnittelijoita.
Kuva © Getty Images
Yön kierroksella nähtiin kaksi hattutemppua mutta myös ruma mailanheilautus. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Nazem Kadri, Toronto Maple Leafs

Nazem Kadri oli vierailijoiden sankareita, kun NHL-organisaatiotaan uudelleenrakentava torontolaisryhmä kävi hakemassa vieraspisteet Floridasta. Kadri viimeisteli uransa kolmannen hattutempun Panthersin kaatuessa maalein 5-2.

Logan Couture, San Jose Sharks

Myös Sharks-fanit pääsivät juhlimaan omiensa hattutemppua, kun Sharks-sentteri Logan Couture heilutti kolmesti verkkoa Vancouverissa. NHL-uran ensimmäinen hattutemppu siivitti kalifornialaisyhdistelmän selvään 4−1-vierasvoittoon.

St. Louis Blues

St. Louis Blues on kovassa kevätkunnossa. Viime yön kierroksella Bluesin vireen joutui kokemaan divisioonakilpailija Colorado Avalanche, josta ei ollut lopulta vastusta missourilaisille. Blues otti viidennen peräkkäisen voittonsa ja kahdeksannen voiton kymmeneen viimeiseen otteluun.

Flopit

Duncan Keith, Chicago Blackhawks

Hallitsevan Stanley Cup -mestarin tähtipuolustaja nousi yön kierroksella otsikoihin aivan muista kuin tyylikkääseen hyökkäyspeliin liittyvistä asioista. Ruma viikateisku suoraan Minnesota Wild -hyökkääjä Charlie Coylen kasvoihin tietänee kutsua puhutteluun kurinpitäjän nahkasohvalle. 

Vincent Trocheckin loukkaantuminen

Florida Panthers sai Maple Leafs -kotitappion lisäksi muitakin huonoja uutisia, kun läpimurtokauttaan pelaava Vincent Trocheck loukkaantui. Hän sai kiekosta osuman jalkaansa. Vamman laatua tutkitaan tarkemmin magneettikuvauksella. Trocheck on rikkonut jo 25 maalin rajan kuluvan kauden aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

MTL
32JA
VGK