NHL-kierroksen topit ja flopit: Hörnqvist avasi pudotuspelit hattutempulla

NHL / Uutinen
Crosby ja Hörnqvist ratkaisivat Penguinsille voiton.
Kuva © Getty Images
Lightning ja Penguins aloittivat pudotuspeliurakkansa kotivoitoilla. Nikita Kutšerov oli Lightningin sankari tehoilla 2+1, mutta Patric Hörnqvist pisti vielä paremmaksi iskemällä hattutempun ja syöttöpisteen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Patric HörnqvistPittsburgh Penguins

Ruotsalaishyökkääjä oli ratkaisija, kun Penguins otti vakuuttavan 5−2-avausvoiton Rangersista. Hattutempun lisäksi Hörnqvist syötti Sidney Crosbyn 2−0-maalin. Crosbykin keräsi tehot 1+2, ja puolustaja Kris Letang syötti kaksi maalia.

Nikita Kutšerov, Tampa Bay Lightning

Venäläishyökkääjä laukoi kaksi joukkueensa maaleista ja aktiivisella karvauksellaan alusti ottelun voittomaalin. Kutšerovin saldo oli yhteensä 2+1, ja ketjukaveritkin olivat tehokkaita. Voittomaalin tehneen Alex Killornin tehot olivat 1+1, Tyler Johnson sai kaksi maalisyöttöä.

Tuomarilinja

Liigasta poiketen NHL:n pudotuspeleissä tuomarilinja ei löystynyt, vaan selvät rikkeet vihellettiin rohkeasti ja samalla linjalla kuin runkosarjassakin.

Flopit

Rangersin ylivoima

Vierasjoukkueelle tarjottiin erinomainen mahdollisuus kääntää peli itselleen kolmannen erän alussa, kun Carl Hagelin otti 2+2 minuutin jäähyn korkeasta mailasta, ja samassa ajassa myös Ian Cole komennettiin jäähylle. Viidellä kolmea vastaan Rangers kavensi, mutta seuraavan maalin iski Penguins alivoimalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

TBL
31
BOS
BUF
26
OTT