NHL-kierroksen topit ja flopit: Gaudreaulla kolmen tehopisteen ilta, Vatanen loukkaantui

"Johnny Hockey" vietti kolmen tehopisteen iltaa.
Yön NHL-kierros tarjosi pikamaaleja ja upeita nousuja. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Johnny Gaudreau, Calgary Flames

Calgary Flamesin Johnny Gaudreau iski kaksi maalia kymmenessä sekunnissa ja syötti jatkoajalla Mikael Backlundin tekemän ratkaisumaalin ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

22-vuotias yhdysvaltalaistaituri on tällä kaudella tehnyt tehot 26+40.

St. Louis Bluesin ylivoimapelaaminen

St. Louis Blues kaatoi Keskisen divisioonan kärkitaistossa Chicago Blackhawksin lukemin 3-2 voittomaalikilpailun jälkeen. Blues pääsi kolme kertaa ylivoimalle ja se onnistui kaksi kertaa maalinteossa - kumpikin maali syntyi ottelun kolmannessa erässä.

Markus Granlund, Vancouver Canucks

Vancouver Canucksiin viime kuussa siirtynyt Markus Granlund teki jatkoajalla 3−2-voittomaalin ottelussa Arizona Coyotesia vastaan. Maali oli 22-vuotiaalle oululaishyökkääjälle ensimmäinen Canucks-paidassa.

Semjon Varlamov, Colorado Avalanche

Colorado Avalanche kaatoi Anaheim Ducksin kotonaan puhtain 3−0-lukemin. Avalanche-vahti Semjon Varlamovin kauden toinen nollapeli vaati huikeat 37 torjuntaa.

Flopit

Anaheim Ducks

Anaheim Ducks kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun Colorado Avalanche oli kotonaan parempi selvin 3−0-lukemin.

Ducksin Sami Vatanen joutui jättämään ottelun kesken jo ensimmäisen erän jälkeen, kun Avalanche-puolustaja John Mitchell taklasi häntä kyynärpäällä päähän.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes kärsi vieraissa 3−2-jatkoaikatappion Vancouver Canucksia vastaan. Tappio oli Coyotesille jo yhdeksäs viimeiseen kymmeneen otteluun.