NHL-kierroksen topit ja flopit: Edmontonissa voitokkaat jäähyväiset

NHL / Uutinen
Oilers hyvästeli perinteikkään jäähallinsa iloisissa tunnelmissa.
Kuva © Getty Images
Oilers hyvästeli kotiareenansa, idässä taistelu pudotuspelipaikoista jatkui tiukkana. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Rexall Placen jäähyväiset

Edmonton Oilers hyvästeli 1970-luvulta palvelleen kotihallinsa voitokkaasti, kun Vancouver Canucks kaatui tyylipuhtaasti lukemin 6-2.

Oilersin tähtiduo

Connor McDavid ja Taylor Hall nakuttivat kolme tehopistettä mieheen (1+2), kun Oilers löylytti Canucksia kotonaan. McDavid oli elementissään eritoten ylivoimalla tehden yhden ja alustaen toisen osuman vastustajan kuluttaessa jäähypenkkiä.

Jimmy Howard, Detroit Red Wings

Detroit Red Wings otti ison askeleen kohti pudotuspelipaikkaa, kun se kaatoi samoista asemista taistelevan Philadelphia Flyersin kotonaan 3-0. Kokenut jenkkiveskari Jimmy Howard loisti maalillaan: tuloksena 30 torjuntaa ja nollapeli.

Flopit

Flyersin avainpelaajat

Brayden Schenn, Claude Giroux, Wayne Simmonds ja Shayne Gostisbehere jäivät kaikki ilman tehopisteitä tappio-ottelussa Red Wingsiä vastaan. Lisäksi koko nelikolle kirjattiin rumat lukemat (-3) plusmiinustilastoon.

Markus Granlund, Vancouver Canucks

Suomalaishyökkääjä oli jäällä peräti neljän takaiskumaalin aikana. Peliaikaa Granlund kellotti 12 ja puoli minuuttia.

» Lähetä palautetta toimitukselle