NHL-kierroksen topit ja flopit: Eberle ja McDavid tyrmäsivät Maple Leafsin

NHL / Uutinen
Oilersin McDavidin ja Eberlen tehoilta kaatoi Maple Leafsin
Kuva © Getty Images
NHL:ssä oli vuorossa yhdeksän ottelun kierros. Maalirikkaissa otteluissa nähtiin yhteensä kolme kypärätemppua. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja suurimmat sankarit.

Topit

Connor McDavid & Jordan Eberle, Edmonton Oilers

Edmontonissa pyöri Jordan Eberlen ja Connor McDavidin show, kun Oilers kukisti Toronto Maple Leafsin maalein 5-2. Eberle iski NHL-uransa ensimmäisen kypärätempun ja McDavid vietti viiden tehopisteen iltaa keräten tehot 2+3. Benoit Pouliot avusti tehokaksikkoa neljällä syöttöpisteellä. 

Patrick Eaves & Kari Lehtonen, Dallas Stars

Patrick Eavesin uran toinen NHL-kypärätemppu ja Kari Lehtosen 44 torjuntaa johdattivat Dallas Starsin 4-2-vierasvoittoon Chicago Blackhawksista. Eaves teki kaikki kolme maaliaan jo avauserässä. Blackhawks tuli päätöserässä vielä kahden maalin päähän, mutta Lehtonen ja Stars pitivät pintansa ja veivät pisteet mukanaan.

Aleksandr Ovetškin, Washington Capitals

Washington Capitalsin Aleksandr Ovetškin jatkoi kolmella maalillaan Minnesota Wildin tuskaa. Kypärätemppu oli neljästoista Ovetškinin uralla. Nicklas Bäckström sai syöttöpisteen kaikkiin kolmeen Ovetškinin maaliin.

Calgary Flames

Calgary Flamesin ja San Jose Sharksin välinen trilleri siirtyi jatkoajalle tasatilanteessa 5-5. Vaikka Sharks oli noussut 4-1-tappioasemasta tasoihin ja kävi kolmannessa erässä jo 5-4-johdossa, Flames ei lannistunut. Loukkaantuneen Karri Rämön Flamesin maalilla korvannut Jonas Hiller selvitti Sharksin hurjan pyörityksen jatkoajalla, ja Flames vei lopulta voiton voittolaukauskilpailun jälkeen. Ratkaisevan rankkariosuman iski Jiri Hudler.

Flopit

Minnesota Wild

Mikael Granlund onnistui maalinteossa yön kierroksella, mutta Minnesota Wild jatkaa syöksykierrettään. 3-4-tappio Washington Capitalsille oli Wildille jo seitsemäs perättäinen. Viimeisestä kolmestatoista ottelustaan Wild on voittanut ainoastaan yhden.

Karri Rämön loukkaantuminen

Jonas Hillerin tilalle aiemmin vaihdettu Rämö loukkaantui ilkeän näköisessä yhteentörmäyksessä Sharks-Flames-ottelun kolmannessa erässä. Oikealta laidalta läpi luistellut Joonas Donskoi kaadettiin ja Sharks-laituri liukui päin Rämöä. Jalkansa loukannut Rämö talutettiin törmäyksen jälkeen tuskaisen näköisenä ulos kaukalosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle