NHL-kierroksen topit ja flopit: Crosbyn huippuvire jatkuu, Barkov loukkaantui

NHL / Uutinen
Sidney Crosby valittiin ottelun ykköstähdeksi.
Kuva © Getty Images
Yön NHL-kierroksen neljä ottelua tarjosivat neljä kotivoittoa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

Sidney Crosby vietti neljän tehopisteen (2+2) iltaa 6-2-voitossa Anaheim Ducksista. Crosby on onnistunut maalinteossa seitsemässä ottelussa putkeen ja hän on tehnyt 18 maalia viimeiseen 19 otteluun. Yhteensä tehopisteitä 28-vuotiaalle supertähdelle on tällä kaudella syntynyt 24+29.

Pavel Datsjuk & Petr Mrazek, Detroit Red Wings

Hyökkääjä Pavel Datsjuk sekä maalivahti Petr Mrazek olivat joukkueensa suurimmat sankarit 3-0-voitossa Florida Panthersista. 37-vuotias venäläistaikuri katkaisi Panthersin selkärangan ottelun kolmannessa erässä tekemällä 2-0- ja 3-0-maalit vain reilun minuutin aikana. Mrazek oli mies paikallaan Red Wingsin maalilla - tšekkivahdin kauden neljäs nollapeli vaati 23 torjuntaa.

Mark Stone, Ottawa Senators

Ottawa Senatorsin Mark Stone teki 2+1-tehot 5-1-voitossa Tampa Bay Lightningia vastaan. 23-vuotias kanadalainen on äitynyt kovaan vireeseen - viimeiseen neljään otteluun mies on iskenyt viisi maalia ja kolme syöttöpistettä.

Flopit

John Gibson, Anaheim Ducks

Ducks-vahti John Gibson tykitettiin vaihtoon Pittsburgh Penguinsin kurittamana. Hänet vaihdettiin Frederik Anderseniin ajassa 46.47 - sen jälkeen, kun Olli Määttä ohitti hänet kuudennen kerran. Torjuntoja 22-vuotiaalle nuorukaiselle kertyi 25.

Aleksander Barkov, Florida Panthers

Detroit Red Wingsin Justin Abdelkader taklasi Aleksander Barkovia kovaa ottelun toisesssa erässä, eikä suomalaissentteriä enää sen jälkeen jäällä näkynyt. Barkov ei pelaa ainakaan tulevan yön ottelussa Buffalo Sabresia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

EDM
45JE
LAK
DAL
13
VGK
TOR
24
BOS