NHL-kierroksen topit ja flopit: Crosby päätti kuivan kautensa, Penguins tasasi puntit

NHL / Uutinen
Crosby pääsi jälleen tuulettamaan maalia, myös Matt Cullen onnistui maalinteossa.
Kuva © Getty Images
Sidney Crosby katkaisi maalittoman putkensa, kun Pittsburgh Penguins tasoitti idän konferenssifinaalisarjan. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Penguinsin väkevä alku

Pittsburgh Penguins hallitsi tapahtumia kaukalossa ottelun avausminuuttien aikana ja meni 2−0-johtoon jo ennen avauserän puoliväliä.

Crosbyn kuiva kausi päätökseen

Pittsburgh Penguins -kapteeni Sidney Crosby ehti pelata kahdeksan edellistä pudotuspeliotteluaan maaleitta ennen kuin helähti. Jatkoaikaosuma oli samalla Crosbyn pudotuspeliuran ensimmäinen.

Strålmanin tehokas paluu

Tampa Bay Lightningin ruotsalaispuolustaja Anton Strålman palasi takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja onnistui heti maalinteossa.

Jonathan Drouin, Tampa Bay Lightning

Talven kohupelaaja on löytänyt hienon kevätvireen. Kun runkosarjassa syntyi kymmenen tehopistettä, näyttää pudotuspelien pistesaldo jo yhtätoista. Talvella farmiliigasta vauhtia hakenut Drouin tuuletti pudotuspelikevään kolmatta täysosumaansa, kun rannelaukaus painui Penguins-verkkoon ottelun avauserän lopussa.

Flopit

Alex Killorn, Tampa Bay Lightning

Erään Lightning-hyökkäyksen syömähampaan ruuti oli märkää pennsylvanialaisessa illassa. Killorn sai parikin avopaikkaa, mutta maalikehikkoja lähemmäksi maalintekoa mies ei päässyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle