NHL julkisti vuoden toimitusjohtaja -finalistit − David Poile finalistina jo neljättä kertaa

NHL / Uutinen
David Poilen työ Nashvillessa on kantanut hedelmää.
Kuva © Getty Images
NHL on julkaissut vuoden toimitusjohtaja -palkinnon kolme finalistia.

Finalistit NHL:n vuoden toimitusjohtaja -palkintoon ovat Edmonton Oilersin Peter Chiarelli, Ottawa Senatorsin Pierre Dorion ja Nashville Predatorsin David Poile.

Chiarelli teki kesän aikana tärkeitä hankintoja, joista maalivahti Cam Talbotin siirtyminen 2015 New York Rangersista osui naulan kantaan. Tämä yhdistettynä nuoreen joukkueeseen auttoi Oilersin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen pudotuspeleihin ja aina konferenssivälieriin, jonka Anaheim Ducks oli parempi voiton 4−3.

Poile on toiminut Predatorsin toimitusjohtajana sen perustamisesta saakka. Hän on ollut finalistina aiemmin vuosina 2010, 2011 ja 2012. Viimeisen 13 kauden aikana musiikkikaupungin ylpeys on edennyt pudotuspeleihin kymmenen kertaa. Parhaillaan joukkue taistelee seurahistorian ensimmäisestä Stanley Cupista.

Dorion on heti ensimmäisellä kaudellaan tehnyt ihmeitä Kanadan pääkaupungissa. Senators on mukana konferenssifinaaleissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007, jolloin joukkue eteni finaaleihin saakka. Tällä hetkellä Ottawassa pudotuspelihuuma on korkealla, kun ottelusarja Pittsburgh Penguinsia vastaan on tasatilanteessa 1−1.

Viime vuoden toimitusjohtajaksi valittiin Pittsburgh Penguinsin Jim Rutherford.

» Lähetä palautetta toimitukselle