Nemirovsky Jokereihin

LIIGA / Uutinen
Ilveksen tähtihyökkääjä David Nemirovsky siirtyy Jokereihin loppukaudeksi. Kanadalaislaituri ehti viihdyttää tamperelaisfaneja vajaan vuoden verran maaleillaan.
David Nemirowsky pukee jatkossa ylleen narrinutun

© Tommy Peltonen
alt="David Nemirowsky pukee jatkossa ylleen narrinutun">

Jokereille uuden hyökkääjän hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Frank Banham suuntasi rapakon taakse Phoenixiin perhesyihin vedoten. Jokerit turvautuivat jo viime kaudelta tuttuun ratkaisumalliin, jossa jumbosijalle juuttuneen liigajoukkueen paras pelaaja napataan omaan joukkueeseen.

Tällä kaudella Nemirovsky on ollut syvällä kahlaavan Ilveksen suuri yksinäinen onnistuja. Samalla taiturimainen kanukki on myös turhautunut, kun muulta joukkueelta ei tukea ole tullut. Davidin roolina tulee Jokereissa olemaan se, jota aiemmin miehitti Banham ja jossa hän on myös omimmillaan, puhdas maalitykki.

- Jokereiden kaltainen huippujoukkue on varmasti Nemirovskylle nyt oikea vaihtoehto. Tämä ratkaisu on molemmille osapuolille parempi. Ilves tarvitsee tällä hetkellä ennen kaikkea uhrautuvaa puolustuspelaamista ja yhtenäistä viisikkopeliä, kertoi siirrosta Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seuran verkkosivuilla

» Lähetä palautetta toimitukselle