Neljä NHL-pelaajaa waiver-listalle

NHL / Uutinen
Florida Panthers ja Pittsburgh Penguins ovat asettaneet pelaajiaan waiver-listalle. Floridasta listalle joutui puolustaja Aleksander Karpovtsev, Pittsburghista puolestaan hyökkääjäkaksikko Rico Fata ja Konstantin Koltsov sekä puolustaja Rob Scuderi.

35-vuotias Karpovtsev on mahtunut tällä kaudella pelaavaan kokoonpanoon vain viisi kertaa, eikä ole kerännyt tehopisteitä. Karpovtsev on pelannut urallaan 595 NHL-ottelua. Karpovtsev hankittiin Panthersiin viime kesän aikana.

Pittsburghin waivers-listalle asettamista pelaajista mittavin NHL-ura on takana Rico Fatalla. Vuoden 1998 kutosvaraus on esiintynyt 193 NHL-pelissä. Koltsov on ennen kuluvaa kautta pelannut ainoastaan yhden täyden NHL-kauden ja Scuderin NHL-uralle on mahtunut ainoastaan kaksi lyhyttä pätkää avainmiesten paikkaajana.

Muilla NHL-joukkueilla on nyt mahdollisuus ottaa waiver-listalle asetettuja pelaajia riveihinsä. Jos näin ei tapahdu, voi heidät lähettää AHL-joukkueeseen. Kaikki nyt listalle asetetut pelaajat vievät farmiin joutuessaan veteraanipaikan AHL-joukkueensa kiintiöstä.

» Lähetä palautetta toimitukselle