TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Neljä liigamiestä Kajaaniin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki vahvistaa rivejään neljällä SM-liigakiekkoilijalla. Ensi viikon kahdessa ottelussa linnapaidan vetävät päälleen Lukko-vahti Antti Jokela sekä KalPan hyökkääjät Tatu Miettinen, Marko Ahosilta ja Matti Tiihonen.

Jokelan visiitti Kajaaniin on jo kauden kolmas. Aiemmilla keikoillaan Jokela on torjunut yhteensä viisi Mestis-ottelua huikealla torjuntaprosentilla 97,79. Kaksi nollapeliä torjuneen Jokelan päästettyjen maalien ottelukohtainen keskiarvo on 0,80.

- Tuomas Lohtander on edelleen sairas, joten haemme Jokelan avulla kahta hyvää maalivahtia peleihimme, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kommentoi.

KalPasta saapuvat pelimiehet tulevat paikkaamaan aukkoa linnapaitojen hyökkäyspäässä, sillä loukkaantuneen Juho-Tuomas Appelin lisäksi miehistöstä puuttuvat tällä hetkellä armeijan loppusodassa olevat Ville Vimpari, Jarkko Oikarinen ja Tuomo Laukkanen.

- Loistavaan armeijayhteistyöhön kuuluu, että pojat ovat mukana loppusodassa. He ovat pois torstai-iltaan tai perjantaihin asti, joten uusille miehille on tarvetta, Hakkarainen perustelee.

Jokela, Miettinen, Ahosilta ja Tiihonen pelaavat Hokin paidassa 16.12. Jukureita ja 17.12. Kiekko-Vantaata vastaan.

Uusien pelaajahankintojen lisäksi Hokki ilmoitti, että hyökkääjä Pirkka Katajala ei jatka enää joukkueen vahvuudessa. Päävalmentaja Vladimir Kolek kertoi ennen Haukat-ottelua Katajalan palaavan Ilvekseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle