Narvanmaa jättää TPS:n

LIIGA / Uutinen
HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jouko Narvanmaa jättää tehtävänsä. Hän jatkaa tehtävässään, kunnes seuraaja on selvillä.
kolumni

Narvan marssi on vaiennut
[lue lisää]

Turun Palloseuran liigajoukkuetta hallinnoivan HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 1999 toiminut Jouko Narvanmaa on ilmoittanut yhtiön hallitukselle, että hän haluaa jättää konsernin toimitusjohtajan tehtävät. Narvanmaa ilmoitti tiettävästi lähtöhaluistaan viime viikolla.

- Olen kantanut tätä vastuuta nyt seitsemän vuotta ja siihen mahtuu nousuja ja laskuja. Tepsistä en lähde ovet paukkuen. Olen sitoutunut tukemaan uuden kauden rakentamista. Tehtäviäni hoidan normaaliin tapaan siihen asti, kunnes seuraaja löytyy, Narvanmaa toteaa seuran tiedotteessa.

Yhtiön hallitus on aloittanut toimenpiteet seuraajan löytämiseksi mahdollisimman nopealla aikataululla.

- Jouko Narvanmaa on hoitanut tehtäviään vahvalla ammattitaidolla ja hyvällä otteella. Kohtaamme kovia haasteita, mutta konsernin taustat ovat kirjoiteltua mainettaan paljon paremmassa mallissa. Narvanmaan kapasiteetin menettäminen toimitusjohtajan pelipaikalta on harmillinen juttu, kertoi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Antti Kasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle