JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Näytöt vakuuttivat: Koskinen jatkaa Lukossa

LIIGA / Uutinen
Petri Koskisellekin löytyi paikka koko loppukauden ajaksi Rauman Lukon miehistöstä.
Kuva © Anna Ahola
Koe-ajalla Rauman Lukossa kiekkoillut Petri Koskinen on kyennyt vakuuttamaan raumalaisseuran. Koskinen pelaa Lukossa koko loppukauden.

Hyökkääjä Petri Koskinen siirtyi alunperin Rauman Lukkoon syyskuussa. Tuolloin Lukko ja Koskinen allekirjoittivat 1+1 vuoden sopimuksen, joka sisälsi marraskuun maaottelutaukoon asti ulottuvan koe-ajan.

Koe-aikaa jouduttiin kuitenkin pidentämään, sillä Koskinen loukkaantui heti kauden avauspelissä. Näyttöaikaa pidennettiin joulukuuhun saakka. Koskinen palasi kaukaloihin marraskuun puolivälissä ja on sen jälkeen pukeutunut Lukko-paitaan kahdeksassa ottelussa. 

Koskinen on onnistunut kyvyillään vakuuttamaan Lukon ja mies jatkaa Raumalla aina kauden loppuun saakka.

Tällä kaudella Koskinen on kaiken kaikkiaan pelannut Lukossa yhdeksän peliä ja tehtaillut niissä yhden syöttöpisteen. Jatkon varmistuminen Raumalla oli Koskiselle helpottava tieto.    

- Ehdottomasti oli, kun alla oli vielä pitkä loukkaantumisjakso, Koskinen kertoi.

Lukon päävalmentaja Risto Dufva perusteli Lukon päätöstä pitää Koskinen rivistössään sillä, että hyökkääjä on hyvä alivoimapelaaja. 

- Kyseessä on sen verran hyvä pelimies varsinkin alivoimapelaamiseen, että pakkohan miehen oli saada jatkaa täällä. Meillä ei ole liikaa pelimiehiä tuohon rooliin, Dufva sanaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle