Näppi jatkaa Kajaanissa - Hokin joukkue valmis

MESTIS / Uutinen
Näppi takoo maaleja linnapaidassa myös ensi kaudella.
Kuva © Antti Varonen
Mestiksessä päättyneellä kaudella hopeaa napannut Hokki on tehnyt jatkosopimuksen laitahyökkääjä Niklas Näpin kanssa.

Niklas Näppi aloittaa syksyllä kolmannen kautensa Hokki-nutussa. Päättyneellä kaudella hyökkääjä iski tehot 21+19 runkosarjassa saavuttaen jaetun kärkisijan joukkueen sisäisessä pistepörssissä. Pudotuspeleissä tilille kertyi pisteet 3+3.

− Sovin Näpin kanssa jo helmikuun maaottelutauolla, että hän voi toukokuun loppuun asti katsastaa rauhassa kaikki muut häntä kiinnostavat vaihtoehdot ensi kaudeksi. Viime viikolla pelaaja sitten ilmoitti haluavansa jatkaa pelejään Hokissa ja viikonlopun aikana Joonas Karjalainen neuvotteli sopimuksen maaliin. Olemme pitäneet yhtä laitahyökkääjän paikkaa joukkueessa auki ensisijaisesti Näppiä varten ja on hieno homma, että saimme haluamamme pelaajan tähän ruutuun, kertoo Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Eurajokelaislähtöisen laiturin sopimus on yhden kauden mittainen. 

− Näpin jatkosopimus tuo varmuudella ainakin näitä kolmea asiaa ensi kauden joukkueeseen, eli jatkuvuutta, johtajuutta ja maalintekovoimaa. Yhteensä 14 pelaajaa viime kauden joukkueesta jatkaa Hokissa myös ensi kaudella ja se on erinomainen lukumäärä näin päävalmentajan näkövinkkelistä katsottuna. Myös kannattajien ja sponsorien osalta on tärkeää, että joukkueen runko säilyy kasassa yhtä pelikautta pidempään, Laukkanen muistuttaa.

Näpin sopimuksen myötä Hokin joukkue kaudeksi 2016-2017 on kasassa, eikä seura hae enää lisävahvistuksia. Muutoksia rosteriin voivat tuoda ainoastaan Kärpistä saapuvat mahdolliset lainapelaajat.

» Lähetä palautetta toimitukselle