Näätänen jättää Jokipojat – siirtyy Tanskaan

MESTIS / Uutinen
Jokipoikien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen heinäkuun alussa allekirjoittanut Matti Näätänen jättää Joensuun taakseen ulkomaansiirtopykälän turvin. Miehen uusi osoite on vastikään Tobias Salmelaisen sopimuksen julkaissut tanskalaisjoukkue Herning Blue Fox.

Viime kaudella Jokipoikien luottopakkien joukkoon kuulunut Matti Näätänen ehti heinäkuun alussa allekirjoittaa jatkosopimuksen joensuulaisten kanssa, mutta Herningin kiinnostus muutti suunnitelmat päälaelleen. Sopimuksessaan olleen ulkomaansiirtopykälän turvin ärjypaidat taakseen jättänyt Näätänen siirtyy Blue Fox-nuttuun yksivuotisella pelaajasopimuksella.

Jokipojat Mestiksen mestaruuteen keväällä auttanut Näätänen oli tehokas niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin, sillä miehelle merkittiin tilastoihin yhteensä 52 ottelussa tehot 11+17.

– Näätänen on hyökkäävä puolustaja, joka on viime kausina parantanut entisestään puolustuspelaamistaan. On myös mahdollista, että käytämme häntä tulevalla kaudella myös hyökkääjänä, toteaa Herningin urheilupäällikkö Todd Björkstrand.

Yksin Näätäsen ei ensi kaudella tarvitse Herningissä kurvailla, sillä tanskalaisjoukkue julkaisi torstaina (5.8.) niin ikään Jokipojissa viime kaudella esiintyneen Tobias Salmelaisen siirtymisen Tanskan pääsarjaan.

– Yhdessä Salmelaisen kanssa he tuovat joukkueeseen rutkasti kokemusta, sillä kumpainenkin on pelannut pitkään Suomen kiekkosarjoissa. Uskon, että tulossa on jännittävä kausi kummallekin pelaajalle, Björkstrand kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle