Myllykoski HPK:n maalille sekä jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Myllykoski sulkee kiekkoja ensi kaudella HPK:n paidassa.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK tiedotti kauden 2014-2015 sopimuksistaan. Uusin vahvistus on maalivahti Joni Myllykoski.

Joni Myllykoski palaa Liigaan Italiasta Broncos Sterzing Vipitenon joukkueesta. Runkosarjassa Myllykoski pelasi 21 ottelua torjuntaprosentilla 90,4 ja pudotuspeleissä neljä ottelua 94,9 prosentin torjuntavarmuudella. Uuden kerhovahdin sopimus 1+1-vuotinen.

− Joni on erittäin urheilullinen kaveri, joka liikkuu ja lukee peliä hyvin. Peli-ideologiamme kohtaavat monilta osin. Yksi hänen syistään tulla Hämeenlinnaan on halu kehittyä joka päivä, kertoo HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.

Jesse Saarinen, Ville Järveläinen ja Eetu-Ville Arkiomaa solmivat jatkosopimuksen hämeenlinnalaisjoukkueen kanssa. Myös Arkiomaan sopimus on mallia 1+1. Lisäksi HPK on käyttänyt Craig Schiran ja Ville-Veikko Eerolan sopimusten optiot.

− Jessen peliesitykset puhuvat puolestaan. Uskon kuitenkin, että potentiaalia on vielä isommankin roolin ottamiseen. Craig sen sijaan näytti jo menneellä kaudella, että hän on puolustuksemme johtotähti, jonka ympärille on hyvä rakentaa, toteaa HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen.

− Järveläinen on osoittanut jo liigakyvykkyytensä ja nyt on aika nostaa vielä tasoa. Eerola ja Arkiomaa ovat myös ansainneet jatkotilaisuuden näyttöjen antamiseen, jatkaa Laukkanen.

Liiga-joukkueen kesäharjoituksiin osallistuvat myös puolustaja Joni Tuulola sekä hyökkääjät Joona Monto ja Santeri Vuoti.

» Lähetä palautetta toimitukselle