IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Myös Ville Vimpari Rovaniemelle

MESTIS / Uutinen
Suomi-sarjan RoKi jatkaa Mestis-värväyksiään. Seura kertoi kotisivuillaan solmineensa 1+1-vuotisen sopimuksen Hokissa hyökänneen Ville Vimparin kanssa.

Oululaislähtöinen Vimpari kuului Hokin viime kauden hopeamiehistöön. 23-vuotiaan hyökkääjän rooli kainuulaismiehistössä jäi kuitenkin odotettua pienemmäksi. Runkosarjan 45 ottelussaan Vimpari maalasi vain kahdesti ja sai tililleen kuusi syöttöpistettä. Pudotuspeleissä hän kasvatti tilastojaan kuudella lisäpisteellä.

16-vuotiaana ikäluokkansa parhaaksi poikaleijonaksi valittu Vimpari on pelannut urallaan kuusitoista liigaottelua Kärpissä. Mestis-kokemusta hänellä on Hokista ja KooKoosta neljältä kaudelta yli sadanviidenkymmenen ottelun verran. Tehokkaimmalla kaudellaan 2005-2006 Vimpari kirjasi 33 ottelusta tilastoihinsa saldon 6+11.

Vahvasti joukkueeseensa panostanut RoKi on vankistanut jo aiemmin kesän aikana rivejään kahdella Hokki-hankinnalla. Hannu Haipuksen ja Jaakko Järvitalon lisäksi Mestis-kokemusta RoKi-miehistöstä omaavat myös Jari Raattama, Mikael Kylmämaa, Kimmo Tuunala, Juho Joona, Teemu Lahti ja Kimmo Haapa-aro.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös