TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Myös Julkunen KooKoohon

MESTIS / Uutinen
KooKoo nappasi jo kolmannen K-Laserin riveistä vapautuneen pelaajan, kun Olli Julkunen siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella kouvolalaisten riveihin.

K-Laserin kapteenina tällä kaudella toiminut Olli Julkunen palaa edelliskauden seuraansa KooKoohon.

Julkunen siirtyi kesällä Ouluun K-Laserin riveihin, missä sekä puolustajan että hyökkääjän roolissa pelannut 30-vuotias monitaituri merkkautti 27 ottelussa 10 (3+7) tehopistettä.

– Meillä on aika kova pelaajapula päällä loukkaantumisten ja kuumeilun takia. Lisäksi meillä on ollut erään puolustajakaupan jälkeen puolustajia vain kuusi. Juuri tämä aiemmin onnistunut pelaajasiirto antoi meille pelivaraa pelaajabudjettiin ja silloin päätettiin yhdessä valmennusjohdon kanssa rauhassa odotella, mitä muualla tapahtuu ja mitä pelaajia on tarjolla, totesi seuran tiedotteessa KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

KooKoossa Julkunen oli kaudella 2009–2010 Mestiksen pistepörssin kuudes 51 (25+26) tehopisteellä, jotka syntyivät 44 ottelun aikana. Seuraavalle kaudella Julkunen merkkautti puolustajan paikalla 47 ottelussa 29 (13+16) tehopistettä.

– Julkunen pystyykin pelaamaan lähes missä vaan, miehellä on vankka kokemus tästä sarjasta sekä SM-liigasta. Lisäksi miehestä saadaan tulivoimaa meidän ylivoimapeliin. Kevättä silmällä pitäen meidän rosteri näin ollen kasvaa hiukan, mutta se on myös tietoinen valinta, jatkoi Välimaa.

Julkunen tekee tämän kauden KooKoo-debyyttinsä perjantaina Peliittoja vastaan. Aiemmin tällä viikolla K-Laserista KooKooseen siirtyivät puolustaja Toni Kirén ja hyökkääjä Jussi Nättinen.


Julkunen palaa vanhan seuransa riveihin.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle