Myös Ilveksen miehille nimiä papereihin

LIIGA / Uutinen
SM-liigan runkosarjan päätyttyä suuri osa joukkueista on kilvan julkistanut tekemiään jatkosopimuksia omien pelureidensa kanssa. Viimeisimpänä listaan liittyi Tampereen Ilves, joka solmi vuoden mittaiset jatkosopimukset Tommi Miettisen, Mika Pietilän sekä Tomi Pettisen kanssa.

Kaikki nyt allekirjoitetut sopimukset ovat vuoden mittaisia. Miettinen on pelannut Ilveksen kakkossentterinä Helmisen takana ja päässyt jo useaan otteeseen kokeilemaan myös maajoukkueen leijonapaitaa ylleen. Tämän kauden runkosarjassa miehen tehot olivat 10+20=30.

Myös väkivahva Tomi Pettinen päätti jatkaa Ilveksessä. Joissain puheissa Pettistä ollaan oltu jo viemässä rapakon taakse viimekesäisen varauksen jälkeen. Vieläkin tuollainen siirto on toki mahdollinen, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että Ilves-fanit saavat nauttia Pettisen otteista ainakin vielä kauden verran.

Kolmantena miehenä nimensä sopimuspaperiin raapusti Ilveksen ykkösmaalivahti Mika Pietilä. Pietilä palasi Keski-Euroopan kiertueeltaan takaisin Suomeen ja kasvattajaseuraansa. Pietilä pääsikin heti aiemmalle tasolleen, joka taannoin todettiin HPK:ssa. Ranskan vuodet eivät olleet vieneet veskarin taitoja mihinkään ja Ilves-puolustus on tällä kaudella saattanut luottaa maalivahtinsa torjuntoihin.

Ilves sai siis kaikilta osa-alueiltaan yhden miehen jatkosopimukseen ja ensi kauden tilanne näyttää lupaavalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle