Muutoksia Tshekin joukkueessa

NHL, MAAJOUKKUE / Uutinen
Tshekin joukkueeseen valittu maalivahti Roman Turek ilmoitti jättävänsä kisat väliin. Turekin paikan ottaa Atlanta Thrashersin ykkösmaalivahti Milan Hnilicka.

Roman Turek on kärsinyt kroonisista vaivoista, ja päätti jättää kisat väliin. "Oli kunnia tulla valituksi edustamaan maatani Olympialaisiin", Turek kertoi tiedotteessa. "Päätös pois jäämisestä oli vaikea, mutta uskon, että tämä oli oikea päätös itseni, Tshekin joukkueen ja Calgary Flamesin kannalta." Turek käyttää Olympiatauon hyväkseen lepäämällä ja keskittymällä loppukauden peleihin.

Hyvää kautta pelaava Milan Hnilicka valmistautui viettämään Olympiatauon lomaillen Karibialla, mutta liittyy nyt viidentenä Thrashers-pelaajana maansa Olympiajoukkueeseen. Thrashers-pelaajista kisoissa nähdään myös Lubos Bartecko (Slovakia), Ilya Kovalchuk (Venäjä), Tomi Kallio ja Pasi Nurminen. Barteckon ja Slovakian pelit tosin loppuivat jo karsintakierrokselle.

Hnilickalle maajoukkue komennus ei ole uusi asia. Hnilicka oli Tshekin maalivahtina joukkueen voittaessa kolme peräkkäistä maalimanmestaruutta.

Lähde: www.tsn.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle