Muutoksia Suomen leiriryhmään

MAAJOUKKUE / Uutinen
MM-kisoihin valmistautuvan leijonajoukkueen leiriryhmä täydentyy kolmella kautensa viime perjantaina SM-liigan pronssiottelussa päättäneellä pelaajalla, kun HPK:n hyökkääjät Jani Rita ja Riku Hahl sekä Lukon keskushyökkäjä Esa Pirnes liittyvät leiriryhmään.

Kolmikosta Hahl oli mukana syksyn World Cupissa. Pirnes puolestaan on ollut mukana kaksissa edellisissä MM-kisoissa. Ridalla kokemusta arvokisoista on ainoastaan junioritasolta.

Kolmen uuden pelaajan mukaantulo tarkoittaa samalla kolmen pelaajan poistumista. Keskushyökkääjät Janne Hauhtonen JYP:stä ja Petri Kontiola Tapparasta päättävät urakkansa maajoukkueessa tähän. Ville Peltonen jää pois leiriryhmästä vatsalihasvamman vuoksi, mutta hänen pelaaminen MM-turnauksessa on edelleen mahdollista.

Loukkaantumisrintamalla leijonilla on myös positiivista kerrottavaa. Olli Jokisen rannevamma on parantumassa ja Jokinen luistelee jo joukkueen mukana. Ensi viikon loppupuolella Sveitsiä vastaan Fribourgissa ja Sierressä pelattaviin harjoitusotteluihin Jokinen ei kuitenkaan lähde. Niko Kapanen liittyy leiriryhmään ennakolta sovitusti maanantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle