IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Muutoksia SaPKon sentterikalustoon

MESTIS / Uutinen
Lainasentterit Ville Eskelinen ja Jan-Mikael Järvinen jatkavat SaPKossa kauden loppuun. Sen sijaan kokeneen Topi Riutan sopimus on purettu.

HPK:n sopimushyökkääjät Ville Eskelinen ja Jan-Mikael Järvinen jatkavat lainalla SaPKossa koko loppukauden. Kaksikko on kuulunut jo hyvän tovin pässipaitojen runkokalustoon. 22-vuotias Eskelinen haki alkusyksystä peliaikaa KooKoosta seitsemän pelin verran, mutta on pelannut jo 13 ottelua SaPKossa tehoin 2+6. Järvisellä, 20, otteluita SaPKossa on takana jo 23 kappaletta. Niissä nuori hyökkääjä on iskenyt kolme ja syöttänyt kymmenen osumaa. Järvinen ehti pelata alkusyksystä myös yhden ottelun LeKissä.

Kohti karsintoja käyvän joukkueen sentterikalusto harvenee kuitenkin samalla yhdellä nimellä, sillä kokeneen Topi Riutan sopimus on purettu. Savonlinnaan täksi kaudeksi Joensuusta siirtynyt Riutta on ollut SaPKon neljänneksi tehokkain hyökkääjä pistesaldolla 5+10, muttei noussut toivotunlaiseksi johtohahmoksi. 28-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan yli 300 Mestis-ottelua kuudessa eri seurassa. SaPKon mukaan miehen seuraava osoite lienee kuitenkin ulkomailla.

Jatkoaika uutisoi SaPKon maalivahtimuutoksista jo eilen sunnuntaina. Seuran manageri Jori Kokkonen kertoi sanomalehti Itä-Savon nettisivuilla maanantaina, ettei sopimusta tanskalaisvahti Simon Nielsenin ole vielä allekirjoitettu, mutta myös että maalivahtitilanteesta tiedotetaan tiistaina.

SaPKon ykkösvahtina lähes koko kauden torjunut Mika Korhonen palaa perjantain Titaanit-ottelun jälkeen Espooseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle