TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Mutanen vahvistamaan KalPaa

LIIGA / Uutinen
Sami Mutanen vaihtaa patapaidan KalPan nuttuun.
Kuva © Timo Savela
Ässissä viimeiset neljä kautta hyökänneen Sami Mutasen uusi osoite on Kuopiossa. 29-vuotiaan joensuulaisen sopimus on kaksivuotinen.

KalPa kiinnitti laitahyökkääjä Sami Mutasen kaksivuotisella sopimuksella. Jokipoikien kasvatti iski Ässien paidassa päättyneellä kaudella mukavat tehopinnat 7+12.

− Haimme luisteluvoimaista hyökkääjää, joka on vahva kaksinkamppailuissa ja jolla on kyky pysyä kiekossa hyökkäyspäässä, mitä pelitapamme edellyttää. Sami on nöyrän työntekijän prototyyppi, roolissaan yksi Liigan parhaista ja joukkuekavereiden keskuudessa erittäin arvostettu, huomauttaa urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

Vauhdikas hyökkääjä on pelannut neljä viimeisintä kautta Ässissä. Tätä ennen hän ihastutti otteillaan kasvattiseurassaan Jokipojissa, jossa hän pelasi kaudet 2006-2010 noustuaan Mestis-miehistöön testijakson kautta.

− Uskon, että Pekka Virran pelitapa tulee toimimaan hyvin ensi kauden KalPassa, sitä on nähty täällä aiemminkin ja moni ihminen on kokenut sen toimivan, se on hyvä lähtökohta. Kun sitä pelitapaa toteuttaa nälkäinen joukkue, uskon siitä seuraavan hyviä tuloksia. Kaikilla täällä on kova motivaatio päästä takaisin pelaamaan pudotuspeleihin, innostuu Mutanen.

KalPa jäi päättyneellä kaudella liigajumboksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle