Mustonen takaisin KJT:hen, Lindholm Ilveksen testiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
KJT:n Mestis-ryhmä saa tärkeän vahvistuksen, kun Toni Mustonen palaa takaisin Pelicansin testistä. Keski-Uusimaan mukaan Pelicans olisi tarjonnut Mustoselle 4-kentästä pelipaikan, mutta mies palasi KJT:hen saadakseen enemmän peliaikaa ja kehittyäkseen. Toinen KJT:n hyökkääjä Miikka Lindholm puolestaan on pyydetty kolmeksi päiväksi harjoittelemaan Tampereen Ilvekseen.

Alkukauden varsin vakuuttavasti KJT:ssa esiintynyt Toni Mustonen pelasi Pelicansissa yhteensä seitsemän ottelua keräten näissä otteluissa kaksi syöttöpistettä. Vaikka Mustonen tekikin varsin positiivisen vaikutuksen Lahdessa, ei hän kuitenkaan olisi saanut loppukaudeksi tyydyttävää roolia Pelicans-ryhmästä. Pelicans jatkaa edelleen miehen tarkkailua ja mikäli tarvetta ilmenee, palaa Mustonen takaisin Lahteen.

KJT:n parhaimmistoon kuuluva Miikka Lindholm on pyydetty kolmen päivän ajaksi Tampereen Ilveksen harjoituksiin. Ilveksen valmentajan Teijo Räsäsen mukaan jatkosta päätetään näiden harjoituspäivien jälkeen. Mahdollista onkin, että Lindholmia ei tulla näkemään KJT:n seuraavassa ottelussa Mikkelin Jukureita vastaan.

lähde:Keski-Uusimaa 6.11.2002

» Lähetä palautetta toimitukselle