Moreaulle pitkä jatkosopimus

NHL / Uutinen
Edmonton Oilers ilmoitti perjantaina tehneensä neljän vuoden jatkosopimuksen Ethan Moreaun kanssa. 31-vuotias laitahyökkääjä jatkaa seurassa kauden 2010-11 loppuun asti.

Edmonton Oilers jatkaa pitkien jatkosopimusten solmimista runkopelaajiensa kanssa. Tällä kertaa vuorossa oli laitahyökkääjä Ethan Moreau, jonka sopimusta jatkettiin peräti neljällä vuodella.

- Kerta toisensa jälkeen Ethan on todistanut olevansa yksi joukkueemme johtohahmoista. Hänen omistautumisensa joukkuetovereilleen ja pelille näkee joka kerta, kun hän astuu jäälle, Oilers-GM Kevin Lowe ylisti Moreauta seuran tiedotteessa.

- Hän oli tärkeä osa Oilersin viime kauden pudotuspelimenestystä, ja odotamme hänen tuovan joukkueeseen johtajuutta jatkossakin.

Moreau on sopimuksen päättyessä keväällä 2011 jo 35-vuotias, joten hän saattaa hyvinkin päättää uransa Oilersissa. Laitahyökkääjä tuli seuraan vuonna 1999 Chicagosta. Alunperin hän on Blackhawksin ykköskierroksen varaus vuodelta 1995.

Menneellä kaudella Moreau viimeisteli 74 runkosarjaottelussa 11 maalia ja avusti 16:ssa. Lisäksi hän keräsi 87 jäähyminuuttia. Finaalitappioon päättyneissä pudotuspeleissä Moreaulle merkittiin tehopisteet 2+1=3.

» Lähetä palautetta toimitukselle