Montrealin myynti NHL:n hyväksyntää vaille valmis

NHL / Uutinen
Molson Inc. ilmoitti tänään Montreal Canadiensin olevan pian uuden omistajansa hoteissa. Joukkueen myynti coloradolaiselle liikemiehelle George N. Gillettille on odottanut jo pitkään NHL:n siunausta, mutta Gillettin hetkelliset rahahuolet ovat siirtäneet kaupan virallistamista eteenpäin.

Kanadalainen olutpanimo Molson ilmoitti tänään, että Gillett on ottanut 91 miljoonan dollarin lainan CDP Capital d'Ameriquelta ja näin Montreal Canadiensin ja Molson Centren myynnin rahoitus on varmistunut. Kauppa on nyt vihdoin yksityiskohdiltaan valmis NHL:n hyväksymistä varten.

Sopimuksen mukaan Gillett tulee omistamaan Canadiensista 80,1%, loput jäävät edelleen kanadalaiselle Molson-panimolle. Habsin kotihalli Molson Centre, tuttavallisemmin "The Keg" (tuoppi), siirtyy kokonaan Gillettin haltuun. Kaupan osapuolet sopivat, ettei legendaarista joukkuetta tulla siirtämään pois Montrealista, ja että Molsonilla on etuoikeus ostaa joukkue takaisin itselleen, jos Gillett aikoo sen myydä. Aikaisemmin Gillett yritti hankkia joukkueen lähempää kotoaan, mutta hävisi kilvan Colorado Avalanchen omistajuudesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle