Monto ja Pulli siirtyvät Savonlinnaan

MESTIS / Uutinen
Monto kiekkoili viime kaudella TUTOssa.
Kuva © Timo Savela
SaPKo vahvistaa miehistöään Joona Montolla sekä Matias Pullilla. Puolustaja Lasse Tiilikainen sen sijaan poistuu joukkueen vahvuudesta.

Joona Monto ja Matias Pulli siirtyvät ensi kauden kattavilla sopimuksilla SaPKo-paitaan. 21-vuotias Monto pelasi päättyneellä kaudella TUTOssa, josta siirtyi kevätkaudeksi HPK:hon. Mestiksessä keskushyökkääjä iski 38 ottelussa tehot 4+7 ja Liigassa pistepussi karttui yhdeksässä ottelussa kolmella tehopisteellä. Monto on pelannut Mestistä aiemmin myös Peliitoissa.

Raisiolaislähtöinen Pulli saapuu Savonlinnaan TPS:stä, jossa pelasi viime kaudella kahdeksan Liiga-ottelua ilman pisteitä. 21-vuotias puolustaja edusti kauden aikana myös 14 ottelun verran Bluesia, mutta sielläkin pistetili jäi avaamatta. Pulli on esiintynyt myös Suomen nuorisomaajoukkueissa ja on voittanut alle 18-vuotiaiden MM-pronssia.

Puolustaja Lasse Tiilikaisen ensi kautta koskenut pelaajasopimus on sen sijaan purettu pelaajan aloitteesta. Paikallislehti Itä-Savon mukaan 22-vuotias Tiilikainen lopettaa pelaajauransa.

» Lähetä palautetta toimitukselle