TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Moisio palaa kotiseudulleen

MESTIS / Uutinen
Moisio rymistelee jatkossa TUTOn paidassa.
Kuva © Timo Savela
Jo aiemmin tiistaina Antti Kerälän lainasopimuksesta ilmoittanut TUTO on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Kalle Moision kanssa.

Kalle Moisio purki kuluvaa kautta koskeneen pelaajasopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa maanantaina. Moision ei kuitenkaan kauan tarvinnut olla työttömänä, sillä tiistaina TUTO kertoi tehneensä 19-vuotiaan laitahyökkääjän kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Viime kaudella debyyttinsä miesten peleissä tehnyt, ja keväällä kohua kovilla otteillaan herättänyt Moisio keräsi vantaalaisjoukkueen paidassa 48 ottelussa tehot 4+10. 14 tehopisteen lisäksi rämäpäinen hyökkääjä ehti kuluttamaan jäähypenkkiä 106 minuutin ajan.

− Moisio on 19-vuotias turkulainen kiekkoilija, joka pelaa jääkiekkoa täysin pelottomalla asenteella, pokeritermein "All In" joka vaihdossa. Luisteluvoimaltaan Kalle on sarjan vahvimpia pelaajia ja urheilullisesti hän on erittäin työteliäs sekä ahkera pelaaja, kehui TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola uutta hankintaa.

Myös pelaaja itse on hyvin innoissaan saamastaan mahdollisuudesta.

− Olen todella tyytyväinen sopimuksen tekemisen jälkeen. Tämä ei ollut helppo paikka tulla, mutta uskon vahvasti, että saamme hommat käyntiin. On mahtavaa päästä aloittamaan puhtaalta pöydältä ja palata kotikaupunkiin, Moisio totesi.

TUTO tiedotti Moision ja Kerälän sopimusten lisäksi myös, että se joutuu tulemaan toimeen ilman keskushyökkääjä Anton Kokkosta, joka on sivussa toistaiseksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle