TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Minnesota Wildin suomalaisvahvuus kasvaa - Bergenheim Wildiin

NHL / Uutinen
Bergenheimia ei ainakaan hetkeen nähdä Panthersin paidassa.
Kuva © Getty Images
Florida Panthers on kaupannut suomalaishyökkääjä Sean Bergenheimin Minnesota Wildiin. Bergenheimin lisäksi kaupassa liikkui varausvuoroja.

Florida Panthers ja Minnesota Wild suorittivat vaihtokaupan, jossa Panthersin laitahyökkääjä Sean Bergenheim ja seitsemännen kierroksen varausvuoro kesän 2016 varaustilaisuuteen matkaavat Minnesotaan. Vastineeksi Panthers saa Wildin kolmannen kierroksen varausvuoron kesän 2016 varaustilaisuuteen.

Bergenheim on edustanut Panthersia vuodesta 2011 asti. Tällä kaudella hän on tehnyt 39 ottelussa tehot 8+10. 

Minnesota Wildin suomalaisten lukumäärä kasvaa Bergenheimin liityttyä mukaan jo kuuteen.  

Käyttäjän vtahkola kuva

Kommentti: Valtteri Tahkola

Sean Bergenheimin siirtymistä muualle on petailtu jo pitemmän aikaa. Bergenheim itse ei ollut tyytyväinen omaan tilanteeseensa seurassa, ja Panthers halusi myös suomalaishyökkääjästään eroon. Siirto oli siis vain ajan kysymys. Nyt se sitten tapahtui, Minnesotaan. 

Mielestäni tämä siirto on lähes ryöstö pudotuspelipaikasta tällä hetkellä kamppailevalta Wildiltä. Köykäistä korvausta vastaan monipuolinen kahden suunnan pelaaja alempiin ketjuihin. Bergenheim on jo todistanut nostavansa tasoaan kovissa peleissä, joten "Finnesotassa" tiedetään kyllä mitä saadaan. 

Panthersin kannalta vastine on Bergenheimin arvoon nähden pieni, mutta kun kauppa johonkin oli vain ajan kysymys, sillä ei joukkueelle selvästikään ollut niin suurta merkitystä. Koirankopissa Bergenheimista ei olisi ollut mitään hyötyä Panthersille. 

» Lähetä palautetta toimitukselle