Mikko Viitanen ja Tero Koponen jatkavat Lukossa

LIIGA / Uutinen
Lukko on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset puolustaja Mikko Viitasen ja keskushyökkääjä Tero Koposen kanssa. Asiasta uutisoi paikallislehti Uusi Rauma.

Mikko Viitanen ja Tero Koponen ovat molemmat päävalmentaja Mika Toivolan aikaisia hankintoja. Viitanen, joka kärsi alkukauden leikatun polven pitkästä kuntoutumisesta jatkaa takalinjoilla luutimista kettupaidoissa ensi kaudellakin.

– Kokonaispaketti ratkaisee mulla aina. Olen saanut Lukossa ison mahdollisuuden ja uskon pystyväni vielä kehittymään kiekkoilijana. Erityisen kiitollinen olen siitä, miten Lukko tuki minua pitkän kuntoutusjakson aikana, perusteli Viitanen.

Vaikka kausi on kesken ja sopimus taskussa ensi kaudelle, ei Viitanen silti ole ajatuksissaan jo ensi talven peleissä.

– Uskon, että Lukon suunta on jyrkästi ylöspäin. Se voi tapahtua vielä tällä kaudella, mutta viimeistään seuraavalla, hän jatkoi.

Keskushyökkääjä Tero Koponen saapui kaudella 2006-2007 Lukkoon kesken talven Jyväskylästä, kun vaihdossa hurrikaanipaitoihin matkasi Tommi Hannus. Maalintekijän sijaan Lukko sai vaihtokaupassa kahden suunnan keskushyökkääjän, jonka vahvuudet ovat alivoima- ja puolustuspelaamisessa. Toimiva organisaatio ja mahdollisuus menestyä painoivat myös Koposen vaakakupissa.

– Olen viihtynyt Raumalla ja Lukossa hyvin. Minäkin uskon, että voimme mennä pitkälle tänäkin keväänä. Tässä on vielä aikaa laittaa omaa peliä kuntoon ennen pudotuspelejä, vakuutti Koponen.

Koponen on tällä hetkellä tehotilastossa Lukon paras pelaaja, lukemalla +7. Viitasella tilillä on tällä kaudella vasta kuusi ottelua, joista saaliina yksi maali, +2, ei yhtään jäähyä ja runsaasti vastuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle