TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Mikko Romo vaihtaa KooKoon leipiin

MESTIS / Uutinen
Mikkeliläinen Mikko Romo on KooKoon uusi toiminnanjohtaja. Romon paikan Jukureissa perii Toni Maczulskij.

KooKoo palkkasi uudeksi toiminnanjohtajakseen Mikko Romon, joka vaihtaa täten työnantajaa Mestiksen sisällä. 33-vuotias mikkeliläinen siirtyy Kouvolaan hoidettuaan aiemmin samaa pestiä Jukureissa. Romo on työskennellyt myös KalPan organisaatiossa. KooKoolle vaihdos tuli ajankohtaiseksi, kun viime kauden ajan toiminnanjohtajana työskennellyt Arto Sirviö tarttui Ruotsista tarjottuun mielenkiintoiseen haasteeseen.

– Täällä on todella potentiaalinen lähtötilanne. On helpottava tekijä minulle hypätä toimintaan mukaan, kun tiedän millainen herra asioita on ennen minua hoitanut. Tunnen siirtyvän toiminnanjohtajan Arto Sirviön jo Kuopion vuosilta ja tiedän että hän on mies joka tekee mitä sanoo, Romo kertoo.

Romo aloittaa työt KooKoossa elokuun ensimmäisenä päivänä. Hyppyä uuteen hommaan helpottaa suuresti se, että kouvolalaisten joukkue tulevalle kaudelle on jo vahvasti kasassa.

– Kouvolassa on tehty viime aikoina hyvää työtä seuran kehityksen eteen ja pitkällä jänteellä löydän varmasti uuden porukan kanssa yhteiset toimintamallit joilla rakennamme KooKoon tulevaisuutta.

Myös Jukurit ehti jo tiedottamaan uudesta toiminnanjohtajastaan. Romon paikan perii seurassa muutama viikko sitten markkinointipäällikkönä aloittanut Toni Maczulskij. Kiekkovaikuttajan uralleen rakettimaisen nousun saanut 32-vuotias mäntyharjulainen tunnetaan urheilupiireissä etenkin pesäpallon saralla, edustettuaan KPL:ää vuosituhannen vaihteessa Superpesiksessä. Jukureissa edessä siintävät isot haasteet, sillä seura aikoo yhtiöittää toimintansa vielä syksyn aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle