TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Mikko Rautee Kouvolaan

MESTIS / Uutinen
Hyökkääjä Mikko Rautee jatkaa uraansa Mestis-seura KooKoossa. Hyökkääjän piti pelata kuluvalla kaudella Saksassa, mutta ura siellä tyssäsi ennen alkamistaan.

Mikko Rautee on kiekkoillut suurimman osan urastaan Turussa. Viime kaudella mies pelasi tutussa TPS-paidassa 53 ottelua ja teki pisteet 9+17=26. Palloseuran lisäksi Rautee on pelannut TuTossa sekä Porin Ässissä. 29-vuotias hyökkääjä käväisi mutkan myös länsinaapurissa, kun hän pelasi Leksandissa muutaman ottelun kaudella 2004-2005.

Kuluvalla kaudella Rauteen oli tarkoitus pelata Saksan kakkosliigan EHC Lausitzer Füchsenissä, mutta kesällä solmittu sopimus purettiin jo ennen kauden alkua. Rauteen sopimus kattaa koko kuluvan kauden ja mies nähdään kouvolaisjoukkueen mukana ensimmäisen kerran perjantaina.

– Rautee on kaivattu lisä heti alkukaudesta loukkaantumisista kärsineeseen hyökkäyskalustoomme. Kolmesti SM-liigamestaruutta juhlinut Rautee tuo joukkueeseemme hyvän pelisilmän ja taitojensa lisäksi myös paljon kokemusta, sanoo KooKoon toiminnanjohtaja Mikko Romo.

» Lähetä palautetta toimitukselle